Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápoljátok a göndör...

Hogyan ápoljátok a göndör hajatokat?

Figyelt kérdés
Van valami tippetek, trükkötök a göndör hajra ?:)

2017. ápr. 29. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát az első és legfontosabb, amit gondolom te is tudsz, hogy csak vizesen szabad fésülni, mert különben birkaszőr lesz kb...

Én használok minden hajmosáskor balzsamot és göndör hajra való hajhabot, nagyon jól bevált. Mivel nincs diffúzoros (nem tudom hogy kell írni) hajszárítóm, ezért úgy szárítom, hogy előre döntöm a fejem, aztán a kezemmel mindig a fejbőrömhöz tartok egy adag hajat, mert így nem lógják ki magukat olyan hamar a tincsek. Igazából ennyi. Semmi extrát nem csinálok vele. De nekem ez a "rutin" teljesen jól bevált.

2017. ápr. 29. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Én SYOSS keratinos samponnal szoktam hajat mosni (arany/bronz színű), aztán általában gliss kur hajkifésülő spray segítségével kifésülöm, majd szintén gliss kuros hajpakolást teszek rá. Miután azt leöblítem, ismét kifésülöm, ráteszem a törölközőt pár percig. Taft 4-es fokozatú hajhabot szoktam rá tenni (az 5-ös nekem nem volt jó, nem tudom miért:/).

Diffúziós hajszárítóval szoktam szárítani, úgy, hogy közben előrehajolok - bár nekem így is hamar megnyúlnak a tincsek és lelapul a hajam, meg most a hajszárító is elromlott :(

Van, hogy viszonylag szép eredményt érek el, van, hogy nem, olyankor összefogom a hajam.

Néha így [link] alszok, akkor tovább megmaradnak a tincsek.

2017. ápr. 30. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én szárazon SOHA nem fésülködöm. Csak hajmosás után, ami nálam heti 2x van. Azért ilyen sűrűn mert a göndör haj jobban gubancolódik. Én egyszerű Schauma férfi samponnal mosok hajat, mert tapasztalataim szerint nem éri meg a drágább ilyen-olyan spéci sampont megvenni. :)) hajmosás után fújok rá a Gliss Kur hajkibontó sprayéval, majd kifésülöm egy speciálisan göndör hajra való Tangle Teezer fésűvel. Utána rakok rá a Gliss Kurtól a Fekete kupakos és arany tégelyes hajpakolásából, majd leöblítem, végül a Linding Care Magic Argan Oil nevezetű hajolajából 4 pumpányival rakok a hajamra. Ezután hagyom magától megszáradni :))
2017. jún. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!