GÖNDÖR HAJÚAK leírnátok, hogyan ápoljátok a hajatokat amitől valóban szép és egészséges lesz?
Nekem olívaolajas samponom van, azzal mosom meg heti egyszer (nem vagyok igénytelen,egyszerűen az én hajamnak nem tesz jót a sok mosás), epként meg vagyok elégedve vele :)) neked is ajánlom, sas patikában vettem, dòliva a márkája. utána befújom egy schwartzkopfos kondícionálóval(amitől puhább,göndörebb,és könnyen fésülhetőbb lesz).
Én éjszakára nem szoktam összekötni soha... Akkor nekem reggel nagyon hülye formája lenne...
Egyébként a szép haj titka az,h nem kell sokat mosni (bár ez egyénfüggő) naponta egyszer kell csak fésülni,és nem kell sokat fogdosni,igazítani,mert bezsírosodik... Ja,és lehetőleg minél természetesebb anyagokból készült sampont használni. De mondom,ez egyénfüggő,az én rövid,göndör hajamnak ez a jó,nemtudom,h neked inkább hullámosabb-e,vagy csőtészta göndörségű,vagy milyen hosszú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!