Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel ápoljátok a hajatokat...

Mivel ápoljátok a hajatokat lányok?

Figyelt kérdés
Nekem szőrnyű, fifikás hajam van. Nem sütöm, bem vasalom mégis mindig törik. Pl egy hóbapja vágattam, nem nőtt semmit és nagyon törik. Pedig nem sütöm és nem vasalom, sőt fonni sem szoktam

2017. jan. 5. 17:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Házi trükkökre gondolok
2017. jan. 5. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:

heti 2-szer hajvégápolót használok már évek óta, nekem ez segített, hogy sokkal kevésbé töredezzen és puhább legyen

balzsamot minden hajmosáskor használok és ha szükségesnek érzem, hajpakolást is (ezt sokkal ritkábban, kb 2 hetente)

de lehet nem csak külső ápolásra lenne szükséged, nézz utána a hajkapszuláknak

2017. jan. 5. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
És érdemes vérvételre menni, sok minden okozhatja a hajtöredezést.
2017. jan. 5. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Egészséges étrend és kétnaponta tojás+kókuszolaj+ricinusolaj+argánolaj+rozmaringolajos pakolás.
2017. jan. 5. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak annyit, hogy megmosom, általában tusfürdővel xddd

De amúgy lehet, hogy az étrendeddel van valami, és inkább életmódváltás kéne, mint kívülről vmi. Pl. az avokádó, meg a tojás fogyasztása is nagyon jó, és a kókuszolajas hajpakolás szintén beválhat.

2017. jan. 5. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Tojás+ olivia olaj pakolást és argán olajos pakolást szoktam alkalmazni kb 2 hetente. Szép fényes lesz tõle a haj.
2017. jan. 6. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Kevin Murphy termékeket használok. Nem a legolcsóbbak, de maximálisan méri az összes az árát.

Angel Wash sampon

HYDRATE-ME Rinse balzsam (remélem jól írtam a nevét)

Young again és Body Mass hajerősítők

Plusz a DM-es Swiss-o-par pakolását is használom néha, ezeket rajta is hagyom 1-2 óráig.

2017. jan. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!