Szokitettem es leegett a hajam egy reszen. Kb 5-7 cm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen elhalt, ki ban toredezve. Nagyon ketsegtelen vagyok. Tavolrol nem latszik, de ha valaki kozel jon hozzam es nezi az oldalamat akkor eszreveszi :( mit tegyek? Levagatni nem szeretnem, allamig erne ugy a hajam es nagyon nem allna jol.2017. aug. 17. 13:15
11/15 anonim 

válasza:

Szintén fodrásszal csináltattam, tavaly semmi baj nem volt, idén letört :(( Én vettem argánolajat és szépségvitamint, de az eltöredezett részeket semmi nem menti meg :(
12/15 anonim 

válasza:

30 percig hagytad rajta? Na, itt rontottad el. 10 percnél nem szabad többet rajta hagyni. Én is itthon szőkìtem a hajam. A legelső pár szőkìtést a fodrász csinálta és szépen le is égett a hajam.
13/15 anonim 

válasza:

10percig?Milyen színű lett? Én évek óta, kb 20éve szőkíttetem,tegnap volt éppen és 30percig van rajta mindig,utána a festék 40!
Talán az arány nem volt jó vagy nem tudom.
14/15 anonim 

válasza:

A barna hajam 10 perc alatt nagyon világos szőkére szìvja. 12%-os oxit használok.
Egyik fodrászom se hagyta rajta 10 percnél tovább se a 9%, se a 6%-os oxit. Szóval ezért volt nekem furcsa a 30 perc.
15/15 anonim 

válasza:

Hátaz én lányom is fodrász,9%-os oxit használunk és 30 perc. Mondjuk nekem majdhogynem fehérre leszívatjuk és már csak ugye mindig a tövét kell. Rövid a hajam,hosszút biztos jobban roncsolná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!