Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » LEÉGETT A HAJAM, SEGÍTSETEK! (? )

LEÉGETT A HAJAM, SEGÍTSETEK! (? )

Figyelt kérdés

túl sokáig hagytam rajta a szőke hajfestéket és nagyon megégett a fejbőröm :( egy tincs hullott ki és nagyon sok szál,most vmennyire abbanaradt, remélem nem leszek kopasz :( csak felkötöttem lazán, hogy a súlya ne húzza le, nyílván nem fogom most mosni szárítani vagy vasalni. mennyi idő mire regenerádólid a haj? suliig ugy sincs semmi dolgom , tudokitthon lenni, csak van értelme türelmesnek lennem?

tapasztalatok?

ugy gondoltam , mikor jobb állapotú lesz a hajam befestetem vörösre(már fodrásszal), az mennyire roncsolja? már 5 éve platina szőke, eddig nem volt semmi baj :(

segítsetek kérlek :(

2016. aug. 4. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az már nem regenerálódik, mivel a hajszál halott, nincs keringése, hogy meggyógyuljon. Barátkozz meg az ollóval.
2016. aug. 4. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Le kell vágatni.

A leghülyébb ötlet,hogy az agyonroncsolt hajad még befestenéd.

2016. aug. 4. 19:12
 3/14 A kérdező kommentje:
de csak tőfestést csináltam, a hosszával semmi baj
2016. aug. 4. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos most nagyon hosszú időbe fog telni, mire újra szép, hosszú, dús és egészséges hajad lesz. Sok türelem és kitartás kell hozzá. Vágasd le fodrásszal amennyire kell, utána pedig nagyon figyelj oda az ápolására. Minden héten 1x hagyjál rajta egy jó minőségű balzsamot 1 óráig, minden hajmosásnál a hajvégeidre kenj hajápoló olajat és esetleg ápolósprayt is fújhatsz a hajad egészére. Festess egy olyan hajszínt, ami közel áll az eredeti hajszínedhez, legalább fél évig utána ne is akard színezni.
2016. aug. 4. 19:15
 5/14 A kérdező kommentje:
már eltelt pár óra a festés óta, nem nagyon hullik már, remélem ez így marad
2016. aug. 4. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézz el a fodrászhoz, valamennyit érdemes lenne belőle vágatnod.

A haj elhalt, regenerálódni nem fog. Állapotot megtartani lehet pakolásokkal, olajokkal, de a roncsolt tönkrement hajat ezek nem mentik meg.

2016. aug. 4. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Tök jó, akkor tőből fog törni XD
2016. aug. 4. 23:17
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi a jókívánságot , kívánom neked is :)
2016. aug. 4. 23:20
 9/14 A kérdező kommentje:
update: javult a helyzet, már nem mondanám hogy hullik (lekopogom), a hajam felső 1 centije száraz tapintású, a fejbőr pirossága elmúlt, suliig szerintem egyáltalán nem nyúlok hozzá, max 1-2x megmosom :D
2016. aug. 4. 23:24
 10/14 anonim ***** válasza:
A keratinos hajpakolást szerintem próbáld ki, valamennyire helyrehozza a hajad.
2016. aug. 5. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!