Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leégett a bőröm és elkezdett...

Leégett a bőröm és elkezdett hámlani, hogyan állíthanám meg a folyamatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül 4 napja nagyon leégett a bőröm, sajnos nem voltam elég elővigyázatos. Egyébként nem jellemző rám a leégés, szerintem most fordult velem ilyen elő először. Ma reggelre egy kis foltban arra lettem figyelmes, hogy elkezdett hámlani a bőröm. Van rá valamilyen megoldás, hogy még ezt a kezdetleges folyamatot megállítsam? Az aloe vera még ilyenkor is képes segíteni? Ha valakinek lenne valamilyen hasznos tanácsa, nagyon szépen megköszönném.

2015. aug. 28. 11:02
 1/3 anonim válasza:
Én nem tudok ilyenben segíteni, mert nem akarok hülyeséget írni, de egy tipp, nem tudom nézted e Google-n de ha nem érdemes keresgélni :) ha meg nézted akkor bocsi :)
2015. aug. 28. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyat nem találtam, ami konkrétan arról szól, hogy ha már elkezdett hámlani, akkor megállítható-e, csak olyat, hogy leégés után mi a teendő. Azért kérdeztem, hátha került már valaki hasonló helyzetbe és esetleg bevált-e neki valami házi/bolti praktika. :)
2015. aug. 28. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A borod megserult, konkretan megegett. Az elhalt borretegtol a szervezet hamlassal tud megszabadulni. Ezt a folyamatot megallitani nem lehet, mindegy mivel kenegeted.
2015. aug. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!