Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Tisztíts, tonizálj, hidratálj...

"Tisztíts, tonizálj, hidratálj". Ti naponta hányszor végzitek el ezt a folyamatot, illetve milyen termékekkel, és miért ezeket választottátok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Egyszer sem. Megmosdok, és elég ennyi. Nem szeretem a vegyszereket.
2014. márc. 8. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
A tisztítást értem, párszor mosakszom egy nap. A másik kettőt nem csinálom, meg nem is tudom, hogy mi...
2014. márc. 8. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Reggel, este megmosom az arcom kecsketejes szappannal.

Reggel hidratálok is ezután Babylove krémmel, ami babáknak való és szép összetételű cucc, jobb mint bármelyik divatos agyonreklámozott hidratáló. Este mézes vagy kókuszolajos pakolást teszek fel 10 percre, az is hidratál. Többre nincs szükség.

2014. márc. 8. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszer se, ha zuhanyzok akkor mosok arcot is persze, de a víz csak kiszárítja a bőröm, pláne így télen. Sajnos az arcbőröm szinte semmilyen krémet nem bír, az egyetlen kivétel a natúr sheavaj, de azt meg nem szeretem mert büdös; illetve a rozáceára (ami az egyik oka hogy nagyon kényes) használt cucc. Úgyhogy a legjobb amit tehetek hogy nem nagyon nyúlok az arcomhoz, mostanra elég jól beállt a zsírtermelés a normálisra.
2014. márc. 8. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Reggel Alverde young tonik féleséggel tisztítom le az arcom, aztán ugyanennek a terméknek a hidratálójával kenem be, este meg bio szappannal mosom le.
2014. márc. 8. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Reggel csak sima vizet használok, este arclemosót, I am tonikot, Nivea hidratálót Azóta szebb a bőröm.
2014. márc. 8. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Reggel tonikkal törlöm át az arcom (Garnier Pure Active), majd hidratálom (L'Oreal Triple Active Fresh kombinált bőrre). Sminkelek. Este micellás vízzel lemosom a sminket, majd a zuhany alatt arclemosó zselét/pár naponta radírt használok (Garnier Pure Active ez is mindegyik). Utána krémezek (L'Oreal Triple Active Anti-Shine, +szemkörnyékápoló, L'Oreal Triple Active Eyes).

Amióta ezt így csinálom, főleg, hogy krémezem az arcom rendszeresen, azóta sokkal jobb a bőröm, ami érdekes, mert amúgy nagyon zsíros, és a csapból is az folyt régen, hogy azt nem kell krémezni, meg mindenféle szárító vackot kell rákenni, amitől aztán majd még több zsírt termelt szerencsétlen. :)

2014. márc. 8. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyeneket!:D Én nekem van egy krémem ami 100% növényi eredetű. Azzal bekenem reggelenként , de van amikor kihagyom. Igazából Hála Istennek nem pattanásos a bőröm, szóval elég szép bőrtípusom van , így nekem nem nagyon kell az ilyesmivel vacakolnom! : ) (kopp kopp kopp)
2014. márc. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!