Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leégett a hajam, mi lesz vele?

Leégett a hajam, mi lesz vele?

Figyelt kérdés

Tegnap egy szerencsétlen konyhai baleset során leégett a hajam. A lényeg annyi hogy az olaj amit melegítettem lángrakapott, mire kivittem egy nagy csomó hajat találtam ott.:( A hajam végénél nagyon látszik hogy megtört, illetve feljebb is vannak ilyen kiugró szálak amiket ma hajmosás után vettem észre. Persz elmegyek fodrászhoz, de nem akarom drasztikusan levágatni a hajamat :( (jelenleg kicsit feljebb ér mint a hátam közepe)

Szerintetek menthető a hajam? Van rá valami házi vagy akármilyen más pakolás?

A válaszokat előre is köszi!

2015. szept. 14. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Most leégett vagy nem égett? Nem értem mit zagyválsz.

Hol találtál te nagy csomó hajat?

Most a hajtörés az megint más dolog.

Nem égett ott semmi haj. Magától biztos nem aludt volna el.

2015. szept. 14. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, ha elégett, az nem menthető, kell oda a drasztikus vágás. Inkább nézzen ki valahogy röviden, mint legyen igénytelen, ocsmány, hosszabb.

Bár én sem teljesen tudtam összerakni a sztorit, de mindegy. :D A fodrász majd ajánl valamit a lehetőségekhez mérten.

2015. szept. 15. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:

szia,

A címben azt írod, hogy leégett a hajad, a szövegben pedig azt hogy megtört.

Ápolni lehet pakolásokkal és olajokkal. (ricinus olaj, argán olaj, jojoba olaj). De visszaépíteni azt ami már egyszer leégett, vagy részben károsodott a felszíne, azt ugyebár egyértelmű hogy nem fogják.

Interneten google keresőbe beírva, rengeteg otthon elkészíthető recept van.

Pl

[link]

[link]

A roncsolódott haj-részeket pedig sajnos le kellene vágatni, de ha jó fodrász, akkor simán elmondhatod neki hogy ne drasztikusan vágjon belőle, hanem csak annyit amennyi a leégett -megtört részt érinti.

2015. szept. 15. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A megpörkölődött hajvéget le kellene vágni, mert nem szép, ráadásul nem "fazonra" égett. Csak ki kell igazítani, semmi baj nincs.
2015. szept. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!