A szőkítéstől leégett a hajam, most a vállam alattig ér egy kicsivel, előtte a mellem alattig ért, Hogyan növeszthetném meg újra akkorára?
Körülbelül másfél hónapja jött egy hirtelen ötletem,hogy a barnás-feketés hajamból szőkét szeretnék...Nővérem azt mondta,megtudja csinálni.
De nem éppen ugy sült el ahogy akartam,mert rárakott a hajamra három adag 12%-os szőkítőt,és körülbelül fele akkora lett a hajam mint volt. És most is ahogy fésülöm iszonyúan töredezik ...
Most vettem egy Pantene-s sampont károsodott hajra,hátha javít rajta valamit.
Ti mit ajánlanátok,mit csináljak,hogy újra megnőjön a hajam ?
A tönkrement hajra kenhetsz bármit, az attól még tönkre lesz menve, semmi nem fogja meggyógyítani. A haj nem olyan, mint a bőr, hogy ha száraz bekened krémmel, aztán jól van. A hajnak nincs keringése, így ami egyszer trapára ment, az úgy is marad.
Idővel fog megnőni a hajad, a növekedését nem tudod gyorsítani.
Addig ilyen lesz, amíg le nem növeszted és le nem vágatod teljesen a szívatott részt.
Ilyen károsodásra a pantene semmit nem ér. Vegyél fodrászkellékesben speciális, károsodott hajra való pakolást, sampont, balzsamot. A nagyon károsodott részeket mindenképp le kell vágatnod, mivel az úgyis letörne.
Azt pedig tanuld meg, hogy ilyen komoly színváltozást nem otthon csinálunk, hanem fodrásznál.
Atyaég, ilyen az, amikor azt hiszik emberek, hogy értenek valamihez...
Sajnos a károsodott hajat nem lehet helyrehozni, és ha még töredezik, azt jelenti, még mindig sérültek a hajszálak. Ha vizes, nyúlós szokott lenni az ilyen. Nagyon óvatosan kell bánni vele, pakolásokkal segíteni az állagán. Nem akarlak elkeseríteni, de évek múlva lesz akkora, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!