Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » LEÉGETT A HAJAM, SEGÍTSETEK! (? )

LEÉGETT A HAJAM, SEGÍTSETEK! (? )

Figyelt kérdés

túl sokáig hagytam rajta a szőke hajfestéket és nagyon megégett a fejbőröm :( egy tincs hullott ki és nagyon sok szál,most vmennyire abbanaradt, remélem nem leszek kopasz :( csak felkötöttem lazán, hogy a súlya ne húzza le, nyílván nem fogom most mosni szárítani vagy vasalni. mennyi idő mire regenerádólid a haj? suliig ugy sincs semmi dolgom , tudokitthon lenni, csak van értelme türelmesnek lennem?

tapasztalatok?

ugy gondoltam , mikor jobb állapotú lesz a hajam befestetem vörösre(már fodrásszal), az mennyire roncsolja? már 5 éve platina szőke, eddig nem volt semmi baj :(

segítsetek kérlek :(

2016. aug. 4. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez nem "jóindulat", hanem tény. Ha elégeted a hajad tövét, akkor az előbb-utóbb úgyis letörik, bármit csinálsz vele.

Nekem 2 hete égette le a fodrász a hajam végét, mert nem figyelt oda, és a kollégákkal pofázott. Aztán azt mondta, hogy kenjek rá olajat, meg pakolást, és jó lesz. Hát nem lett, szépen letört, így egy tincsem 5 centivel rövidebb, ami elég feltűnő az egy hosszra vágott hajamon.

2016. aug. 5. 09:04
 12/14 A kérdező kommentje:
a korai sokk ellenére inkább most már nem mondanám hogy leégett, egy tincsem leégett le is tört , kb fél centi vastagság, a többi száraz most, most pakolás van rajta
2016. aug. 5. 13:54
 13/14 lencsefőzelék ***** válasza:
58%

Sose értettem azokat a fiatalokat, akik festik/festetik a hajukat. Miért? Nem vagy kibékülve magaddal? Miért nem fogadod el magad olyannak, amilyen vagy? Az még talán érthető, ha valaki 60 fölött festi, mert őszül, és szeretne fiatalabbnak kinézni, na de iskolás korban???

A leckét mindenesetre megkaptad...

2016. aug. 7. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha o ugy erzi, hogy meg szeretne valtoztatni a haja szinet hat hagyd. A szulei is engedik.

Nekem mar szinte minden szinen atment a hajam, kiveve a feketet, de osztol az kovetkezik.

Es nem azert festem mert nem vagyok megelegedve magammal, hanem szerettem volna egy uj dolgot kiprobalni es hogy hogyan all.

Gyonyoru szine volt a termeszetes hajamnak megis megfestettem.

Sot, olyan is van aki hasonlo szinre festi mint a termeszetes haja szert hogy egy plusz fenyt adjon neki.

2016. aug. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!