Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szokitettem es leegett a...

Szokitettem es leegett a hajam egy reszen. Kb 5-7 cm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen elhalt, ki ban toredezve. Nagyon ketsegtelen vagyok. Tavolrol nem latszik, de ha valaki kozel jon hozzam es nezi az oldalamat akkor eszreveszi :( mit tegyek? Levagatni nem szeretnem, allamig erne ugy a hajam es nagyon nem allna jol.
2017. aug. 17. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor fogd össze, várd meg amíg lenő, cirka pár év, de hiába mentegeted, végül le kell majd vágnod. Nem tudom, hogy sikerült, de máskor óvatosabban... Talán fodrász meg pakolások tűrhető állapotba tudják hozni. Gondolom, azt mondani se kell, hogy hajfestést-/formázást hanyagold egy ideig...
2017. aug. 17. 13:22
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát mit csináltál,sokáig hagytad rajta ?

Próbáld meg valami normális,drágább hajvég ápolóval kenegetni! Vagy ha átfested,az kicsit feltölti.

2017. aug. 17. 13:25
 3/15 A kérdező kommentje:
30 percig volt rajta, nem tudom mit ronthattam el... koszi a valaszokat
2017. aug. 17. 13:29
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Miert vagy ilyen csoro bena szerencsetlen h otthon csinalod? Biz tad volna fodraszra es lenne hajad. Kopaszka. Nyomika.
2017. aug. 17. 13:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Csoro vagyok, mert eddig is otthon szokitettem a hajam es soha sem volt baj belole (mostanaig)? Azigen 😂😂😂☝🏿 Amugy sem voltam kivancsi okoskodasra, mar megtortent az eset
2017. aug. 17. 13:45
 6/15 anonim válasza:
Hány % os oxival csináltad?
2017. aug. 17. 13:59
 7/15 A kérdező kommentje:
9 :(
2017. aug. 17. 14:19
 8/15 anonim válasza:

Lehet elég lett volna egy 6%os is.

Mindenesetre nekem a kókuszzsír és a mátrixnak a hajvég ápólója (exquisite oil) segített miután elcseszték a hajam a fodrásztanulók.Valamint egy időre próbáld meg elhanyagolni a hajformázást és ha teheted hagyd magától megszáradni

2017. aug. 17. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha olyan a hajad vizesen hogy nyúlik és szakad, szárazon meg szénakazal akkor csak olló segít. Ha ennyire nem durva a helyzet akkor kókuszolaj és kallos latte hajpakolást ajánlom. Én is szőkítettem a hajam de túlzásba vittem sajnos és úgy leégett hogy fésülésnél szakadt szét a hajam, végül le kellett vágni rövidre.
2017. aug. 17. 16:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem fodrász csinálta három százalékos oxival, és az enyém is nagyon csúnya. Ennyit a csóró nyomikáról.

Azt javaslom, hogy bármennyire is nem akarod, vágass belőle, mert ha még tovább törik, még többet kell vágni. Használt argánolajat, kókuszolajat a hajvégekre, hajmosás után ne csak 1-2 percig hagyd rakta a pakolást vagy a balzsamot, hanem legalább fél órát.

2017. aug. 17. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!