Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, vágott már sokkal...

Lányok, vágott már sokkal többet a hajatokból a fodrász a kelleténél?

Figyelt kérdés

Már évek óta nem voltam fodrásznál, magamnak vágtam le itthon, viszont most nem csak egy egyenes vonalat szeretnék vágni, így azt már magamnak nem merem bevállalni, úgyhogy kértem időpontot egy fodrásznál. Hozzá kell tenni, hogy most megyek hozzá először, és eléggé félek, barátnőmmel pár hónapja megtörtént hogy a fodrász a hátközépig érő haját lenyírta vállig, pedig csak 5 centit akart levágatni... Jövő héten megyek, már azon gondolkodom hogy inkább lemondom... Szóval veletek történt már ilyen? Ha igen, mit reagáltatok?

17/L

2017. júl. 25. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondom hogy ami töredezett azt nyugodtan vágja le.

Inkább legyen rövidebb és egészségesebb hajam mint hosszú de töredezett, elvekonyodott.

2017. okt. 5. 06:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél fotót, és megbeszélhetitek, neked az a frizura jól állna-e.
2017. okt. 19. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:

12 éve magamnak vágom az összes fazont 😂 s ismerőseim zömének is én csinálom.

Teljes fodrászati felszerelésem van.

Volt hogy monták ismerősök: Miért nem teszem le a szakmát...

Mert sok a fodrász, az emberek pedig sok esetben azt nézik hol olcsóbb.

+göndör hajat utálom, a vendégeimet pedig nem válogathatnám meg (s ez a rossz hír előbb terjedne el, mint a jó)

Én akkor untam meg, amikor fele annyira rövid fufrut vágott a nő, mint amit kértem... Rajz is volt több nézetből (grafika, szobrászat...sok művészeti ágon jeleskedek) szóval nem vacak s érthetetlen firkát kapott kézhez.

A szemöldökig érő állkapocsnál végződő ferde tépett fufru helyett kaptam egy ferde gombafrizut a homlokomra ami a szemöldököm felett 2cm-re volt....

Kioktattam s nem fizettem, azóta végképp nem bízom másra.

Az általam tervezett fufruból 3 teljesen különböző fazont lehetett volna kiszárítani...

2018. dec. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!