Lányok, vágott már sokkal többet a hajatokból a fodrász a kelleténél?
Már évek óta nem voltam fodrásznál, magamnak vágtam le itthon, viszont most nem csak egy egyenes vonalat szeretnék vágni, így azt már magamnak nem merem bevállalni, úgyhogy kértem időpontot egy fodrásznál. Hozzá kell tenni, hogy most megyek hozzá először, és eléggé félek, barátnőmmel pár hónapja megtörtént hogy a fodrász a hátközépig érő haját lenyírta vállig, pedig csak 5 centit akart levágatni... Jövő héten megyek, már azon gondolkodom hogy inkább lemondom... Szóval veletek történt már ilyen? Ha igen, mit reagáltatok?
17/L
Velem nemrég történt. De ez az én hibám volt-félig. Eleve rövidebb hajam van, mentem megigazíttatni. Vizesen vágott belőle, mutatta mennyit vágjon, rábólintottam. Amikor megszárította, akkor összeugrott, viszont az ő hibázása meg az volt, hogy a hátulját nagyon megszedte, nem emlékezett a régi fazonra. Hát elég rosszul lettem, mondtam, hogy ez nagyon rövid lett.
Egy hétig a hajhosszabbításon is agyaltam (tényleg iszonyú rövidre vágta a hátulját).
De mondom ilyen egyszer történt csak.
Tehát nagyon oda kell figyelni, és le kell fotózni utána rögtön, hogy amikor legközelebb mész, megmutathasd neki az eredeti fazont. De az sem hülyeség, ha viszel képet, milyet szeretnél.
Volt egy olyan fodrászom, aki rábólintott arra, amit mondtam, aztán úgy vágta, ahogy ő gondolta. Volt, hogy a hátközépig érö hajamat vállig akartam levágatni, de az államig vágta. Akkor nagyon összevesztem vele, azóta nem voltam nála. Most másik fodrászom van, ő úgy vágja, ahogy mondom, szóval ez változó.
Ha ismersz olyat, aki már volt nála kérdezd meg, hogy dolgozik, és mutass neki képet.
Velem megtörtént, nem is olyan régen.
Mell alá ért a hajam, és anyut elkisértem a fidrászhoz, gondoltam ha ott vagyok a végéből vágatok egy 2 centit. Majd amikor szólt hogy nézzem meg( nem volt tükör előttem) azt hittem rosszúl leszek. Vállig érőre vágta. Ahogy kimentem egyből néztem hogy legalább be lehet-e kötni, és egy pinyuri copfom maradt.(ez egy hétfőn történt), azon a héten olyan szomoru voltam a hajamért, még meg is sirattam.
Ez még májusba történt azóza már nőtt, de még nem olyan mint amilyen hosszú volt.
Szerintem ugy menj fodrászhoz hogy egy megbizható fodrászt keress. Határozottam mond meg hogy csak annyit akarsz vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!