Fekete hajat beszínezni. Mivel?
Szeretnék pár sötét lila és kék tincset a hajamba így nyár alkalmával mert miért ne.
Viszont.
A hajam alapból fekete és hát mindenkitől azt hallom, hogy szőkítsem ki a hajam ha be akarom festeni mert semmiféle hajhab vagy színező nem fogja befogni, max úgy látszana ha megsütné a nap.
A probléma viszont hogy féltem a hajam a szőkítéstől..
Szóval azért itt is megpróbalom,hogy hátha van olyan akinek alapból fekete vagy nagyon sötétbarna haja van és úgy döntött színes lesz a haja vagy pár tincset szeretne.
Hogy oldotta meg?
Talált olyan hajhabot vagy színezőt ami bevált neki?
Vagy rászánta magát a festésre?
Tapasztalatok is érdekelnek és tanácsokat is szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
Nekem kék részek vannak a fekete hajamban. Eredetileg szőke voltam. Ha új kék tincset csinálok, akkor előbb hajradírral leszedem a fekete festéket, utána az így kapott vörösesszőke hajat leszőkítem nagyjából az eredetire és megy rá a kék színező. A hajradír és a szőkítés között minimum 1 hét szokott eltelni, minden lépés után pakolás. Nem ment tönkre a hajam, kb. 8 éve ilyen.
De ha csak így nyárra akarod, inkább vegyél fújós színezőt vagy hajkrétát.
Az a baj hogy a hajkréta nem fogná be:D
A színesző pedig kimegy egy mosás utánxd
De azért köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod biztos gyönyörű a hajad!^^
(Apropó hajradírról eddig még nem is hallottamxd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!