Nagyon gyorsan zsírosodó hajra milyen szárazsampont javasolnátok?
Figyelt kérdés
Naponta mosok hajat.2017. júl. 8. 18:56
1/5 anonim válasza:
Semilyet, száraz tönkreteszi a hajad
Kallos hair pro tox sampont próbáld
2/5 anonim válasza:
egyaltalan nem teszi tonkre a hajad, ha mertekkel hasznalod. Hetente max egyszeri hasznalattol nem fog semmi tortenni. Meg kell apasztalnod neked melyik jon be. Nezz korul a drogeriakba. Nagyon sok fele van mar.
Viszont semmikepp ne mosd a hajad ilyen surun... Minnel tobbet mosod annal jobban zsirosodik.
Nekem is volt egy idoszakom amikor naponta mostam. Jol tonkre is tettem a hajam. Azota mar kibirja egy hetig is a hajam (: Szep lassan egyre tovabb huztam, ebben segitette heti egyszer a szarazsampon is. Mar azt is havonta hasznalom csak.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már próbáltam, hogy csak 2 naponta mosok hajat, de egyszerűen annyira zsíros lesz a hajam napvégére, hogy nagyon kínos lenne másnap ilyen hajjal bárhová is menni. Ha összefogom, akkor is látszik. Ezért gondolkozom már azon, hogy hátha a szárazsampon segítene valamit, hogy ritkábban mossak hajat. :(
2017. júl. 8. 20:44
4/5 anonim válasza:
Aussie es szoktasd ra magad a heti 3 hajmosasra
5/5 anonim válasza:
Hagyd el a drogérias samponokat, ha házi samponnal mosod, elhiheted nem fog zsírosodni. Nézz utánna. Szódabikarbóna, almaecet. Első pár hetet ki kell bírni, utánna nem lesz vele gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!