Milyen sampont vegyek gyorsan zsírosodó lelapuló hajra?
Figyelt kérdés
3 naponta mosok hajat de másnapra már zsíros és lelapul. Már vagy 5 féle sampont kipróbáltam de egyik se használ.2017. ápr. 20. 15:25
2/3 anonim válasza:
hát figyelj,én azt vettem észre,hogy ami zsíros hajra van,attól általában még rosszabb lesz. szerintem inkább olyat vegyél,ami minden hajtípusra ajánlott,és gyógynövényes pl. varga gyógynövényes sampon. rossmannban 700 ft körül kapható
3/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább a normál hajra valók közül válogass, ne vegyél zsíros hajra valót. Nekem most a H&S 2in1 Smooth & Silky nagyon bevált. Nem szárad ki a hajam, kicsit jobb zsírosodás szempontjából is, és egy gyors hajmosás alkalmával tényleg jó balzsam nélkül is használni. De igazából mások vagyunk, lehet neked nagyon rossz lenne. Nekem a mindenki által dícsért samponok mindig az ellenkezo hatást váltották ki. Nálym a varga sampon sem volt jó, rettenetesen kjszáradt tőle a hajam hossza és ugyan úgy zsîrosodott. A Bánfival sem mentem semmire. Az a híresztelés, hogy ki kell tolni a hajmosásokat és 3 hóbap alatt helyrejön a haj hülyeség! Nekem nem a sok hajmosástól zsíros, belső eredetű. Fél évembe telt mire elértem, hogy 1 nap helyett kibírjon kettőt, de azt sem bírja végig. Rengeteg vitamin, tényleg kevesebb hajmosás, almaecetes hajöblítés minimum heti egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!