Gyorsan zsirosodó korpásodásra hajlamos hajat hogyan lehet kezelni otthon?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy bolti kemikáliákkal vagy házi dolgokkal de már rohadtul unom hogy minden 3.ik 4.ik nap bezsirosodik a hajam és azonkívül hogy megmosom nem tudok vele mit kezdeni.2017. jún. 17. 01:15
1/3 anonim válasza:
Ha eredetileg is a zsíros bőrt illetve hajat örökölöd akkor nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, de próbálkozz a szárazsamponnal.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Inkább csak a hajat örököltem, a bőröm vegyes, a sima bőröm érzékeny, az arcom meg kombinált.(T vonal homlok+orr száraz szemöldökkel együtt orca meg áll zsiros) Bár nállam a testem nagy részén inkább az érzékeny bőr dominál. Nem tudom mit gondoljak róla érdemes e kipróbálni hogy átt állok száraz samponra utánna meg ugy mond visszaszoktatom a hajamat a szárazsampon után az eredeti samponomhoz ami citromos head n shoulders.
Mondanál jo szárazsampon márkákat hol lehet beszerezni őket mennyiért kb? (Ezeknek a samponoknak amugy mi van a dobozára irva most egy példát mondok csak hogy értsd nem akarok semmilyen hülyeséget mondani: száraz hajra?)
2017. jún. 17. 23:36
3/3 anonim válasza:
próbáld ki a Sentireet. nekem eltüntette a korpámat és nem is kell olyan sűrűn mosni a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!