Hajfestés otthon?
amiatt akarom otthon festeni a hajam, mert eddig szőke voltam, most barna lettem, de nem olyan mint régen! :( A drogériákan viszont láttam hogy hasonló színű festékek vannak.
Oxyt hol leht kapni? És kesztyűvel kézzel is fel lehet vinni a festéket, mint a sampont, úgy is?
Drogériákban egybe van csomagolva a festék és az előhívó. Van hozzá csomagolva kesztyű is.
Két fajta van. 1. amit felkensz a kezeddel, ezek sűrűbben, habosabb állagúak. 2. amihez kell kis keverőtál és ecset is, ezek folyékonyabbak.
A színválasztásnál figyelj nagyon, a számokat nézd, és vedd figyelembe, hogy "fodrász" nyelven mást jelentenek a színek, mint hétköznapi értelemben. Pl. az én hajfestékem száma és színe is sötétszőke. Hétköznapi szemmel nézve totál barna a hajam, egyáltalán nem világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!