Természetes sötétbarna hajból hamvas világosbarnát egy lépésben lehetséges festeni?
Próbáltam rákeresni, de szinte mindenhol csak festett haj világosításával foglalkoznak, amit mindenképp le kell szivatni festés előtt. Néhol azt írják, hogy a teljesen festékmentes hajat egy lépésben is meg lehet oldani, de főleg külföldi oldalakon talátam ilyen ígéretes leírásokat, és ott sokszor speciális ázsiai hajra készült festékeket használtak vagy szimplán olyanokat amikről még soha nem hallottam.
Valaki tud segíteni, hogy milyen szimpla, drogériában kapható festékkel tudnám ezt megoldani?
Ilyesmiből: [link] szeretnék ilyet: [link]
Szia :) nem vagyok fodrász :D magamnak festem a hajam. Nekem is sötét barna hajam van és abból akartam ilyen narancssárgás világosbarnát..noh lényegtelen :D de kutakodtam és én szőkitettem rajta utána festettem be magamnak. A sötétebből világos hamvas színt festeni szőkiteni kell..sajna
Ha melegebb szint szeretnél arra még ott a henna festék de erre sajnos nem müködik
Köszi a választ, akkor világosítással kezdek inkább.
Viszont akkor lenne még egy kérdésem, hogy tényleg nem szabad közvetlenül ráfesteni a hajra szőkítés után? "Csak" a hajnak nem tesz jót vagy a színeredményt is negatívan befolyásolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!