Miért ilyen a hajam és hogyan változtathatnék rajta? (bővebben lennt)
Nekem elég göndör hajam van, amivel elvileg nem lenne problémám, mert tetszenek a nagy hullámos tincsek és az aranyos, de szabalyos göndör haj is. De nekem valamiért olyan, mint egy nagy kóc. Miután hajat mosok olyan vagyok, mint egy boszi.:P Éppen ezért rászoktam a hajvasalásra, mert attól nem olyan "nagy a fejem".
Mitől lehet ilyen szénaboglya szerű a hajam? Lehet, hogy régebben is kicsit megviselt volt, azért volt olyan szálkás, s én a hajvasalóval rátettem még egy lapáttal? Vagy létezik, hogy a hajam örökletesen ilyen?
(Elég régóta vasalom a hajam, utánaolvastam a dolognak, hogy szálkásít, s valóban, mióta vasalom már vasalt állapotban sem olyan szép:( De "szénaboglya" azelőtt is volt.)
Mit gondoltok? Mi az oka és hogy próbáljak segíteni a hajamon?
nekem is ugyanilyen hajam van! :D göndörke az alsó része, és ha megmosom olyan, mint a szénaboglya! :D annyi a különbség, hogy én nem vasalom, mert tudom, hogy akkor roszabb lesz, szóval szerintem te is állj le vele. annyit tudsz még csinálni talán, hogy miután megmostad, összefogod a hajad egy nagyon laza futucba, és akkor úgy szárad be! de nehogy nagyon megszorítsd, mert akkor meg fog látszani ott, ahol begumiztad! ja, és hát ott vannak a samponok és balzsamok száraz hajra! :)
remélem tudtam segíteni! :))
Szia!
Nekem is göndör hajam van,sokan azt hiszik hogy dauerolt!:)
Én hajmosás után hajpakolást rakok rá,és utána diffúzoros hajszárítóval szárítom meg!Ez a legjobb szárítási mód,mert utána sokkal rendezettebb lesz a hajad!
Dehogy,van sokkal olcsóbban is,én pl a Media Marktban vettem kb 1 éve az 4000 volt!
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!