Mit gondoltok a hajfestésről?
Be fogom festeni a hajam ilyen szürkés szőkére (vagy mi a neve). Mondták h ez b*zis stb, engem nem érdekel, főleg h olyan mondta akitől hányok ha ránézek.
Fiú vagyok amúgy nem vagyok meleg, csak szeretnék olyan (vagy hasonló) hajat mint XY-nak, akinek a nevét inkább nem írom le mert az irigyek rá is azt mondják, hogy meleg...
Nekem nem tetszik. Nem azért, mert b_uzis. Lányokon sem tetszik ez a szín.
De ha neked tetszik, próbáld ki. Én is kipróbáltam nagyon sokféle hajszínt, amíg fiatalabb voltam. Volt, ami nem tetszett és pár hét múlva visszafestettem :) Szóval olyan nagy kárt nem tudsz okozni. Ha tetszik, akkor örülj neki. Ha nem tetszik, akkor meg átfesteted másmilyenre.
én lány vagyok és festem a hajam.
nekem se tetszik az a szín senkin, de ha neked az tetszik akkor csináld.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
#1: Csak érdekelt mások véleménye, akik nem ismernek. Attól még, hogy másnak nem tetszik még kipróbálom. Egyébként azzal a "akitől hányok" azzal arra céloztam, hogy pont az olyanok mondják, hogy b.
zis akik régen néztek tükörbe.
#2: Nekem tetszik ez a szín. Lehet ha nő, lekopik vagy levágom utána be sem festem.
#3: Mondhatod, hogy nem tetszik. Megértem. Nekem sem tetszik minden de nem mondok róla rosszat (tudom h te nem mondtál). Az irigyet meg nem magamra értettem, hanem XY-ra akiről vannak akik csúnyákat írnak az interneten, pedig nem ismerik (m1 ebbe nem akarok belemnni).
4#: Igazából nekem sem mindenkin, de szerintem van akinek jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!