Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a hajfestésről...

Sandra989 kérdése:

Mit gondoltok a hajfestésről kilencedikben?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,a hajam háromnegyedéig festett szőke és nagyon szeretném teljesen befestetni szőkére.Mi a véleményetek túl korai?Ha befestetem elfognak ítélni?
2013. szept. 14. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már háromnegyede festett, akkor már a maradék negyed nem sokat számít... :)
2013. szept. 14. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:

rohadtul nem érdekel, milyen hajad van

:D

2013. szept. 14. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Aki itelkezos az mindenert es barmikor el tud itelni, de szerintem kilencedikben nem gaz, foleg hogy mar eleve festett... Az en oszt. tarsaimnak mar hetedikben pirszingjeik voltak meg full festett hajuk es tetkojuk... o.O

Annyit meg hozzatennek hogy ovatosan valassz szint, mert a platina nem mindenkinek all jol, vannak a szokenek sotetebb arnyalatai is (ha eddig nem tudtam volna).

2013. szept. 14. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele,nálunk egyházi suliban,már 8.ban bevolt festve minden 2.lánynak
2013. szept. 15. 07:25
 5/5 anonim válasza:
Nem a masok velemenyevel foglalkozz!! Az szamit hogy neked mi tetszik! Ha be szeretned festetni akkor festesd be! En most vagyok 10.-es es most szokitettuk ki a hajam es senki sem itelt el miatta! Szerintem a kor nem szamit!
2013. szept. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!