Mit gondoltok a hajfestésről terhesség alatt? Én azt olvastam a kismama.hu-n, hogy csak az első 3 hétben ( vagy hónapban? ) nem ajánlott, én most a 24. hétben vagyok.
Figyelt kérdés
Szeretném befestetni a hajamat valamilyen világosabb színűre, mert a hajam alapszíne sötét barna és úgy szívja magába a hőt ha süt a nap, mint a szivacs a vizet, ezért kérdezem. A sógorom fodrász, szerinte csak a feketével kell vigyázni, mert abban sok a kátrány.2009. júl. 19. 16:39
1/5 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, de szerintem ez hülyeseg.Egyreszt azert, mert az elsö 3 hetben nagy a valoszinüsege, hogy nemtudod, hogy terhes vagy, masreszt pedig, mert maga a festek nem jut el semmikepp a babahoz, de meg a szervezetedbe sem tudom elkepzelni, hogy bejuthatna.a mai hajfestekek nem veletlenül kimelöek a hatoidejük mindössze 30-45 perc, szoval szerintem a terhesseged barmelyik szakaszaban festheted a hajad. Mar evek ota szökittetem, amikor terhes lettem es fogalmam sem volt rola, is voltam fodrasznal es az eg vilagon semmi baj nem lett. Maximum annyi törtenhet, ha tul erösen "szivatod" le kisebesedhet a fejböröd, az meg kellemetlen, de elsösorban neked. Ne hidj szerintem az ilyesminek, mert a terhesseged alatt barmilyen addig hasznalt kozmetikumot nyugodtan hasznalhatsz, max börirritacio lep fel, akkor pedig abbahagyod es a problema megoldodik. Üdv, 15+3 hetes
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan lehet festeni, max. az fordulhat elő, hogy nem pont olyan színű vagy árnyalatú lesz, mint szeretnéd, de nálam még ez sem volt.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyi, hogy arra figyelj, hogy jól szellőző helyiségben fessetek, járjon a evegő.
4/5 anonim válasza:
Szia!Hát én az ellenkezőjét mondom én fodrász vagyok és tudom hogy az első 3 hónapban nem szabad és az utolsó hónapok felé mert káros nagyon a magzatra!
5/5 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm fodrász, és a 9.-ik hóig dolgozott. Ha annyira káros lenne, nem dolgozna!!! egészséges kisfia lett, most 10 hetes terhes, és dolgozik most is fog is még sokáig terhesként.
Én 30 hetes vagyok, eddig sikerült "csak " 2x festeni a hajam, próbálom azért kihúzni ahogy lehet, fekete a hajam. De vannak ilyen új 10 perces festékek is kipróbálhatod, és ha rákentétek max menj ki a levegőre ha teheted, és akkor csak nem lesz nagy gond... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!