Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos mell és hát....

Pattanásos mell és hát. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Télen semmi bajom nem volt a bőrömmel.De nemrég(1-2 hónapja)teljesen elkezdett kipattogni a hátam és a mellkasom.Van amelyiket ki lehet nyomni,van amelyik csak dudor.A hátammal dettó ugyanez.A bőrgyógyász június közepére adott időpontot:S nem merek felvenni jó időben egy kivágottabb felsőt mert olyan csúnya.Mit kenhetnék rá amitől jobb lenne?Van valakinek tapasztalata?Köszönöm.
2010. máj. 18. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Először is !!! ne nyomd ki csak azt ami már teljesen begyulladt fehér cucc is megjelenik ( nem tudom szakszerűen leírni XD)

Sztem nyugodtan kenhetsz rá olyan krémeket amiket arcra adnak pattanások miatt, ilyen sok kérdés volt rá , milliónyi válasszal ,h milyen krémek vannak.

De ha mondjuk nincs pénzed rá , vagy háziorvosodhoz nem akarsz elmenni vényért akkor rakj rá babahintőport. Az gyulladás csökkentő és nem lesz annyira zsíros a bőröd.

2010. máj. 18. 13:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Háziorvoshoz mentem ,valami gyógyszert ajánlott rá,de nem váltottam ki mert nem akarom magam gyógyszerezni,ezért mentem el az SZTK-ba ,ott meg 1 hónap mulva fogadnak:S Azért kérdeztem itt meg,hátha valakinek bevált valami hatásos módszer.:)Szép napot.
2010. máj. 18. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is, semmi sem használ :@
2010. máj. 18. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Esetleg valami kajától hajlamos vagy a pattanásokra? :S

Nálam pl. erős fűszerek, liszt, kenyérfélék, édességek, stb. kifejezetten több pattanást okoz :/

2010. máj. 18. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
nkm ish, napozz!
2010. máj. 18. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
én ajánlanám hogy amikor csak bírod, szellőztesd a hátad illetve a dekoltázsod. így levegőzik. ha van krémed akkor kend. nem vagy egyedül ezzel a problémával, nekem is csúnya a hátam, de nem takargatom, hiszen más is ilyen cipőbe jár és ugyanúgy megy az utcán "csupasz" háttal. esetleg 2 naponta bőrradírozd azokat a testrészeket, és tonikozd is le(kérj meg valakit h a hátadat is törölje át tonikkal) aztán mondom amikor csak lehet szellőztesd a bőröd. meg majd napozzál, csak ne vidd túlzásba mint én(szeplős lett a hátam, pedig sehol nincs szeplőm).
2010. máj. 18. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki a neogranormon kenőcsöt!Nekem szépen leszárította a pattanásaimat:)Ha érdekel,gyógyszertárban tudod beszerezni:)
2010. máj. 19. 19:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
2010. máj. 19. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem akkor szokott kijönni mitesszer és pattanás háton-mellkason amikor menstruálok vagy ha felidegelem magam (pl. most is vizsgaidőszak miatt). Van egy ilyen termék, úgy hívják Aknesol, sárga a doboza és egy farmer zsebe van rajta. Vatta segítségével napi kétszer áttörlöd és pár nap alatt leszárítja.

Csak arra ügyelj hogy ne kenegesd túl sokszor mert akkor lehámlik és ki is pirosodhat és csak a pattanásokat kend be! És arcon csak a hegekre használd! Napallergia okozta Mallorca akne hegeire is jó csak ott óvatosabban kell alkalmazni (onnan tudom hogy erős napallergiám van, már már vámpír szinten=9)DM-ben vagy gyógyszertárban kapható, kb. 1000ft-ba kerül és sokáig elég.

_Raven_19/L

2010. máj. 19. 21:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet:)
2010. máj. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!