Pattanásos mell és hát. Tapasztalatok?
Először is !!! ne nyomd ki csak azt ami már teljesen begyulladt fehér cucc is megjelenik ( nem tudom szakszerűen leírni XD)
Sztem nyugodtan kenhetsz rá olyan krémeket amiket arcra adnak pattanások miatt, ilyen sok kérdés volt rá , milliónyi válasszal ,h milyen krémek vannak.
De ha mondjuk nincs pénzed rá , vagy háziorvosodhoz nem akarsz elmenni vényért akkor rakj rá babahintőport. Az gyulladás csökkentő és nem lesz annyira zsíros a bőröd.
Esetleg valami kajától hajlamos vagy a pattanásokra? :S
Nálam pl. erős fűszerek, liszt, kenyérfélék, édességek, stb. kifejezetten több pattanást okoz :/
Szia!
Nekem akkor szokott kijönni mitesszer és pattanás háton-mellkason amikor menstruálok vagy ha felidegelem magam (pl. most is vizsgaidőszak miatt). Van egy ilyen termék, úgy hívják Aknesol, sárga a doboza és egy farmer zsebe van rajta. Vatta segítségével napi kétszer áttörlöd és pár nap alatt leszárítja.
Csak arra ügyelj hogy ne kenegesd túl sokszor mert akkor lehámlik és ki is pirosodhat és csak a pattanásokat kend be! És arcon csak a hegekre használd! Napallergia okozta Mallorca akne hegeire is jó csak ott óvatosabban kell alkalmazni (onnan tudom hogy erős napallergiám van, már már vámpír szinten=9)DM-ben vagy gyógyszertárban kapható, kb. 1000ft-ba kerül és sokáig elég.
_Raven_19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!