Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barátom megkért hogy ne...

A barátom megkért hogy ne szőrtelenítsek ot lent, de most megyünk egy fürdőbe, mit csináljak a kilógó szőrrel?

Figyelt kérdés

Vágjam le a bikinivonalnál, vegyek jobban takaró fürdőruhát, vagy hagyjam úgy? Sötét szőr.

18l

2017. máj. 26. 07:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
A kilógó részeket azért szerintem távolítsd el, nehogy megszóljanak érte, meg ilyen "lesajnáló", vagy milyen, ilyen megvető, lenéző, lesújtó esetleg; nézéseket kapj miatta. Szerintem nem azt mondta, hogy teljesen hagyd ott, ami kilóg azt azé ne buggyanjon talán inkább ki a strandon. Csak ami kilóg, azt szeded le, az még a párodnak is jó úgy biztos. Tehát ami kilógna, azokat én eltüntetném, és akkor a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. Nem kell teljesen tökéletesen mindent szó szerint venni meg úgy csinálni. Hogyha te kínosan éreznéd magad, és a párod tényleg szeret, akkor megértené. Szerintem ő sem azt várja tőled, hogy kibugyogó szőrrel mászkálj a strandon, pláne, ha kínosan éreznéd tőle magad.
2017. máj. 26. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fürdőruha nagyon gáz, akkor már inkább valami ilyesmit szerezz [link] De nem értem, mi baj lesz abból, ha azt kilógó pár szálat letolod.
2017. máj. 26. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
És az nem zavar, hogy a bugyidból kilóg kétoldalt??
2017. máj. 26. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Női úszó short! Vannak nagyon klasszak!
2020. máj. 26. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Elég, ha leszeded azt, ami kilógna, de egyébként az oldalsó szálakat is vágd rövidre; mert nekem már tök belülről is kilógott a bugyi szélén kívülre egyszer pár szál , és meg kellett igazgatni magamon a fürdőruhát.

Tehát ami kilógna, azt mindenképpen szedd le mondjuk borotvával, és ami meg van olyan hosszú, hogy sanszos, hogy kilógna, azt meg vágd rövidre; plusz nekem egyszer volt egy rövidradrág+top fürdőruhám. Így nézett ki, nagyon kis sportos fazon. És eleve fürdőruha, mielőtt valaki félreértelmezné; tehát direkt annak is készült; és szerintem nagyon jól ki lett találva. Ilyen nagyon sötétkék volt, és a nadrágrész oldalain volt sárga csík; és fölül meg ilyen "kitűzőhelyen" egy márkalogó szintén sárgával, mint a csíkok.

Amúgy szal erre meg most rá is gugléztam ennek örömére; szóval szerintem még nézz szét, Kérdező:

[link]

Ja és vigyázz a neten rendelt ruhákkal, mert azokat nem pont rád öltik, hanem van egy szabványméret, úgyhogy lehet, hogy nem lesz pont a te méreted; de pl esetleg van ilyenadidas boltban is lehet tök jó minőségű fürdőruhákat kapni. Nekem az a rövidnadrágos is olyan volt, meg amikor azt kinőttem, az utána következő is olyan lett,és tök jó. :)

2020. máj. 26. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!