Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros pattanásos a bőröm mit...

Zsíros pattanásos a bőröm mit tegyek? 19 éves vagyok és nagyon odafigyelek a táplálkozásomra a bőröm miatt.

Figyelt kérdés
Nem eszek fehérlisztes dolgokat, chipset, csokit és a tejtermékek közül is vagy laktózmenteset vagy növényi tejeset választok. Járok kozmetikushoz arctisztitasra azota szebb a bőröm de ugyanugy előjönnek és ő nem mond semmit hogy mit csináljak
2017. máj. 21. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Iszol napi min 2 liter vizet?

Lehet, hogy hormonális problémád van. Bőrgyógyászhoz esetleg elmehetnél.

Esetleg borogasd kamillateával otthon a pattanásokat, az le fogja szárítani.

2017. máj. 21. 07:50
 2/4 anonim válasza:
Van aki sajnos ilyen alkat (én is) de ha minden igaz 24 éves kor körülig helyrejön majd. Ha nincs komolyabb hormonproblémàd attó függetlenül is lehet a hormonoktól. Ha nagyon zavar elmehetsz bőrgyógyàszhoz, lehet tud segíteni vagy legalább javítani a helyzeten. Sok esetben tud segíteni mêg a fogamzàsgàtló tabletta szedêse. Én most ezzel próbàlkozok. 19L
2017. máj. 21. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, el fog múlni, most ebben a szakaszban vagy. Elég amiket most megteszel (kozmetikus, helyes táplálkozás), te ilyen típusú vagy, de el fog múlni.

Esetleg járj hetente pár percet szoliba, az is szokott segíteni, és persze az elegendő folyadék.

N

2017. máj. 21. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász
2017. máj. 21. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!