Mit mondjak amikor először megyek szoliba?
Szia!
Igen, ahogy az első írta.
Bemész, mondod, hogy most jársz itt először és érdeklődni szeretnél, hogy hogy működik a szolgáltatás.
El fogják mondani, hogy 1 egység az X perc, és te eldöntöd, hogy mennyire szeretnél menni. Illetve, hogy álló vagy fekvő gépet szeretnél.
Szerintem a gépet is meg fogják neked mutatni, hogy hogyan működik, bár egyáltalán nem bonyolult, menni fog.
Először érdemes 1 egységre menni, mert nem tudni hogy reagál rá a bőröd, milyenek a csövek stb..
Gondolom lehet venni krémeket is, legalábbis itt nagyon sok fajta van. Én nem használok semmit és így is egyenletesen barnulok.
Én személy szerint jobban szeretem a fekvő gépet. Ki szokták takarítani a gépet minden vendég után, de én is át szoktam törölni. Szerencsére soha nem kaptam el semmit (lekopogom), ha érzékeny vagy fertőzésekre, akkor inkább az állót javasolnám.
Az álló talán annyival jobb, hogy ott fel tudod emelni a kezedet, és biztosan lebarnul a karod belső fele is.
Nekem az állóképességem nem túl jó.. ezért nem is kedvelem annyira, ritkán választom az állót, ha meg igen, akkor is általában rágózók vagy cukrot eszek.. valamiért az segít:D sok helyen láttam is kirakva cukrokat, lehet pont ilyen célból.. de az is lehet, hogy ez csak az én heppem:D
Már jó ideje rendszeresen szolizok így májusban és így nem égek le nyáron + van egy alap színem.
Túlzásba ne vidd, mert baromi ronda tud lenni a szolis bőr és hát.. nem is a legegészségesebb.
Bármi kérdésed van nyugodtan írj:) Beégni biztos nem fogsz, több szoliban megfordultam már és mindenhol aranyosak voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!