Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Stria, miért? Sziasztok,...

Stria, miért? Sziasztok, miert van az, hogy tele vagyok striaval es csak kicsit latszik a változás a kondi miatt. Mell kar full olyan. Kb háromnegyed eve edzek.17/F

Figyelt kérdés
Stria, kondi
2017. máj. 16. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát pedig csak azért repedt meg a bőröd mert hirtelen "nőtt".

De méred is magad?

Mert lehet te nem veszed magadon észre a növekedést de aki ritkábban lát az biztos látja.

De ha méred magad és ugyanakkora vagy mint mikor kezted (amit azért kétlek ) akkor nem tudom.

2017. máj. 16. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Osztálytársaim mondják, hogy latszik azert..Meg hogy tavaly milyen karom volt most meg milyen:O de hat nemtudom lehet csak hülyeségből mondjak :D na meg unokatesóm mondja akivel regebben talalkozok hogy ki vagyok percenve akkor lehet hogy valamit tenyleg valtoztam, csak nagyon előítéletes vagyok magammal szemben.
2017. máj. 16. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs nem regebben, ritkábban elírtam:P
2017. máj. 16. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy amikor Elkezdtem komolyabban szeptemberbe akkor 62kg voltam es most olyan 72 körül
2017. máj. 16. 21:47
 5/6 anonim válasza:
Ha a borod nem rugalmas strias leszel. Ennyi.
2017. máj. 17. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha vennék mondjuk dermarollert ebayrol ami jo minőségű nem olyan olcsó szar, akkor az hatásos lenne a feszesitesben? Probaltam mar egy rakat krémet de ugyanugy repedtem, mégha ki is hagytam par edzést emiatt. Ugyhogy a krém nem nagyon segített.. Cinkes tablettát is szedtem meg mindenfele feszesito anyagú krémmel is kentem a borom egyszerre, de akkoris továbbrepedtem szval nemtudom..
2017. máj. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!