25 eves no vagyok, van mar gyerekem is, es meg mindig pattanasos vagyok, mi lehet az oka? Ki segithetne rajtam?
Ez ha nem hormonális probléma, akkor majdnem biztosan táplálkozási. olajos, zsíros, enivalók, olajos magvak, csoki drasztikus elhagyása,eredményes lehet.
Természetgyógyász és /vagy dietetikus sgithetne.
Ha viszont nem ujak jönnek elő hanem régipattanások nyomai vannak, azt lézeresen lehet eltüntetni , kezelni
Nekem soha nem volt ilyen súlyos ez a probléma, hogy ennyire elkeseredjek; de az biztos, hogy ha sok mogyorókrémet ettem, vagy sok csokit, 1-2 nap múlva megnézhettem magam :( Most 27 vagyok, néha még mindig megjelenik 1-2 pattanás az arcomon, de elviselem, mert cserébe sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál (22-nek szoktak nézni), nem szárad, nem öregszik a bőröm.
Amit ajánlok, amíg nem sikerül megszüntetni a problémát, a Maybelline Antibakteriell Cover termékek! Fontos, hogy az antibakteriálist válaszd, szépen lefedheted vele a pattanásokat úgy, hogy közben nem károsítod a bőröd, így nem fokozod a gondot!
Azt mondják, még a rendszeres, kielégítő szexuális élet sokat javít ezen a problémán. (Nem vicc!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!