Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátor vagy borotva?

Epilátor vagy borotva?

Figyelt kérdés
Egy hete szedtem le a lábam epilátorral (még sose borotváltam a lábam), de épp annyira visszanőtt hogy látszon. A gép csak akkor viszi ha töbször átmegyek rajta, így viszont rengeteg időmbe telne.(Holnapra kéne eltüntetnem) Viszont félek borotvát használni, hátha erősebben nő vissza és így is elég erős... (a gyanta nekem nem vált be)

2017. máj. 10. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig borotválom,nekem az a legjobb.Szerintem nem baj az ha most leborotvélod
2017. máj. 10. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én epilátort használtam évekig, majd egy nyáron történt valami és bármit próbáltam mindig kipattogott tőle. Így váltottam borotvára, már úgy 2 éve és nem tapasztaltam semmi változást a szőrzet erősségét, növésének gyorsaságát illetően. Szóval nyugodtan használj most az, 1 alkalom végképp nem tud ártani
2017. máj. 10. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
2017. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!