Epilátort váltottam, rosszul döntöttem volna?
Figyelt kérdés
1 évig használtam egy ősrégi Braun epilátort, emlékszem kellemes csalódásként ért már első alkalommal, hogy ez nem is olyan vészes és nem is emlékeznék olyan esetre, hogy kínszenvedés lett volna az epilálás. (a Braun árára nem emlékszem) Egy hónapja váltottam egy újabb fajta Remingtonra (kb 10e ft volt) és egyszerűen kín szenvedés. Egyszer teljesen leszedem a lábam, de a végén már a könnyeim folytak. Most akartam újra, de inkább abbahagytam, mert nagyon fáj.
Ez az egész a bőröm miatt van, hogy majd megszokja az új gépet, vagy nem kéne ilyennek történnie és a gép nem nyújt jó teljesítményt?
2017. ápr. 15. 10:58
1/3 anonim válasza:
Ezelőtt borotváltad le a lábad? Mert akkor valószínűleg ez a gond. Borotválás után a szőrtüszők megerősödnek, így nehezebben jönnek ki a szőrszálak. Ha viszont nem borotváltad és előtte, a másik géppel nem fájt a szőrtelenítés, akkor valószínűleg az új epilátorral van a baj.
2/3 A kérdező kommentje:
mindkettő előtt ugyanannyit borotváltam a lábam (sőt a régi előtt még többet)
2017. ápr. 16. 16:55
3/3 anonim válasza:
Akkor az epilátorral van a gond. Ami egyébként nem gond, mert szerintem a Remington epilátoron több csipesz van egy sorban, így egyszerre több szőrszálat tép ki. Tehát fájdalmasabb, de hatékonyabb is. Te döntöd el, hogy inkább kibírod a fájdalmat, vagy valamivel több időt szánsz az epilálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!