Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős a szőrzetem, mindenhol,...

Erős a szőrzetem, mindenhol, szörnyű. Milyen epilátort ajánlanál nekem?

Figyelt kérdés

Tényleg erős a szőrzetem, elég sötét is, a bőröm persze világos. Borotvát használok kb. 10 éve. A gyantával időnként próbálkoztam, többfélével is de egyik sem sült el jól sajnos..... így maradt a jó öreg borotva, de már elegem van belőle.

Arra gondoltam vennék egy epilátort , de tanácstalan vagyok, mi az amelyik jó az én " bajomra".

Mi a jobb a 20 vagy a 40 csipesz, mennyire fáj, piros marad utána a bőr sokáig? Tényleg meg lehet szokni a fájdalmat?

Segíts kérlek!

23 L

2017. ápr. 7. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A gyantánál nincs jobb! Egyre kevesebb szőr nő vissza.
2017. ápr. 7. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig borotváltad és erős is a szőröd az eplitártól az első szőrszál után sírni fogsz főleg ha a gyanta azért nem jött be mer fáj.(de szerintem te magadnak próbáltad csinálni hidd el ha kozmetikus csinálja jól fog elsülni,én is probálkoztam hogy na majd én magamnak de nem sajnos nem működött kozmwtikus rántott 4-et azt már ott se voltam inkább fizesd ki párszor azt a 2000-et aztán veszel egy epilátort és utána már nem kell költeni)

Én a helyedbe 2-3 alkalommal legyantáztatnám hogy a szőrök kicsit gyengüljenek aztán nyúlnék az epilátorhoz.

Én úgy szoktam hogy jól kiáztatom a lábam hogy felpuhuljon a bőr aztán neki esek. Ne legyen túl hosszú a szőr mert az se jó kb fél cm az ideális(nekem így jött be). Aztán pedig körömvirág krém.

Igen meglehet szokni ezt a fájdalmat emlékszem az első két alkalomra hát mit ne mondjak úgy elfáradtam hogy utána elaludtam😅

Nekem 20csipeszes van úgy hogy nem tudok külömbséget tenni.

2017. ápr. 7. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
*eplitártól=epilátortól
2017. ápr. 7. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Olvastam egy krémről, amit epilálás vagy borotválkozás után kell a bőrre kenni és utána kevesebb szőr nő vissza.

Szerintem ezt érdemes lenne kipróbálnod.

[link]

Vagy a végleges lézeres szőrtelenítés még jobb lehet.

[link]

Ismerősömnek is nagyon erős a lábán a szőr, nem bírja emiatt az epilálást, így epilátort nem ajánlanék, mert lehet, hogy egyáltalán nem tudnád használni.

Nem az a kérdés, hogy meg lehet-e szokni a fájdalmat. Akinek gyenge a szőre, meg sem érzi, de azt írtad, hogy neked erős, így az egészen más téma.

2017. ápr. 7. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen jetiszerű fajta vagyok. 40 csipeszes epilátorom van (Remington, de ezt nem ajánlgatom, mert nem vagyok elégedett vele), minden ajánlással ellentétben nekem az vált be a legjobban, ha NEM közvetlenül fürdés után használom. A bőrömet leradírozom zuhanyzáskor, epilálás után pedig jéghideg vízzel átöblítem, így hamarabb elmúlik a pirosság. A lábamon nagyjából egy hétig marad vállalható a látvány (néhány szál hamarabb megjelenik, de a szokásos dzsungelhez képest ez már semmiség), a hónaljam nem bír ki pár napnál többet. Az viszont nagyon ronda, amikor elkezd nőni a nagyja, de még nem törik át a bőrfelszínt a szőrszálak. Ilyenkor ismét radírozni kell, ami nagyon kellemetlen, de enélkül tele lennék szőrbenövésekkel. A fájdalmat meg lehet szokni, ha nem extrém mértékben érzékeny a bőröd, akkor két-három alkalom után már nem lesz szörnyű.
2017. ápr. 8. 00:02
 6/6 anonim válasza:
Én is nagyon durván szőrös vagyok és én szerintem már ha tartósabb szőrtelenítést választok akkor a gyanta jobb, mert mire egyenként kitépkeded beszarsz és még lesz amit el is szakít én gyantázok gyantamelegítőt rendeltem az alveolashop-ról 4000ft és bele a patron 400ft magamnak egész jól tudom gyantázni megbízható a gyantamelegítő bátran ajánlom és jóval olcsóbb mint a kozmetikus. Igaz nekem is van epilátorom, de azt csak akkor használom ha még csak pár szál nőtt ki. Nekem a mellett, hogy erős még gyorsan is nő szóval a borotvával nem sokra megyek mert naponta csinálhatnám.Én határozottan a gyantát ajánlom, szerintem még időt is tudsz vele spórolni.
2017. júl. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!