Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrösebb tipusú lányok! Ti...

Szőrösebb tipusú lányok! Ti hogyan szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés

Sajnos elég szőrös vagyok lány létemre, szednem kell a szőrt pl a mellemről és a hasamról is...azonban ezeken a területeken akármivel szőrtelenítek, kpattogok, csúnya lesz a bőröm. Sem a gyantát, sem az epilátort nem bírják, a borotva még elmegy, de ugyebár egyértelmű hogy az állandó szőrtelenítési módnak miért nem jó, ezért nagyon ritkán használom.

Ti mit tesztek hogy ezeken az érzékenyebb területeken is sima bőrötök lehessen? Előre is köszi a tanácsokat!16l

2016. nov. 17. 20:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

"de ugyebár egyértelmű hogy az állandó szőrtelenítési módnak miért nem jó, ezért nagyon ritkán használom"

Mire gondolsz? Ugye nem arra a tévhitre, hogy megerősödik a szőr tőle? Mert az nem igaz, viszont biztosan nem jó megoldás oda.

Ha nem erős szálú ezeken a területeken a szőröd, akkor csak szőkítsd ki szőkítőporral.

Én felkar, derék, has területén ezt alkalmazom.

A láb, hónalj, intim területeket pedig borotválom.

2016. nov. 17. 21:00
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem erősödik tőle, csak szúr, az zavar.:)

Amúgy a szőkítés sajnos nem opció, elég sűrű a hasamon a szőr sajnos, a melleimen pedig túl hosszú. Mint egy jeti.:(

2016. nov. 17. 21:05
 3/22 anonim ***** válasza:
A cukorgyantát próbáltad már? Én is elég szőrös vagyok, mindentől csúnya lesz a bőröm szőrtelenítés után, kivéve a cukorgyantát.
2016. nov. 17. 21:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam, de egy kozmetikus azt mondta, hgy nekem itt nem is használta, mert hiába hosszú és sötét, a szőr nagyrésze vékony szálacska, és nem hozná ki a cukorgyanta.
2016. nov. 17. 21:36
 5/22 anonim ***** válasza:
IPL vagy valami ilyesmi végleges szőrtelenítés, szőrtelenítokrem
2016. nov. 17. 21:37
 6/22 A kérdező kommentje:

Kaptam nemrég egy ipl szőrtelenítőgépet, de eddig nem mertem használni, mert csak borotválni lehet hozzá a szőrzetet. Szerintetek használna?

Nem szeretnék borostás hassal mászkálni, igaz pöttyössel sem. :D

Van valakinek valami tapasztalata az iplről? Hozzám hasonló sorsú lányok?:)

2016. nov. 17. 21:46
 7/22 anonim ***** válasza:
én késsel kivágom tövestől a szőrdarabokat
2016. nov. 17. 21:55
 8/22 anonim ***** válasza:
Mutatnál képet a szőrös yeti melledről és hasadról? Ezt nem hiszem.
2016. nov. 17. 22:15
 9/22 A kérdező kommentje:

Kb mint ez:

[link]

[link]

Szóval elég csúnya.:/

2016. nov. 17. 22:48
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
Endokrinológusnál voltál már? Ha még nem, mindenképp nézesd meg, lehet, hogy valami hormonprobléma. Azon meg tudnak segíteni, és nem lesz gond a szőrtelenítéssel. De legfontosabb amúgy is az egészség, elsősorban ezért kell megnézetni.
2016. nov. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!