Szőrösebb tipusú lányok! Ti hogyan szőrtelenítetek?
Sajnos elég szőrös vagyok lány létemre, szednem kell a szőrt pl a mellemről és a hasamról is...azonban ezeken a területeken akármivel szőrtelenítek, kpattogok, csúnya lesz a bőröm. Sem a gyantát, sem az epilátort nem bírják, a borotva még elmegy, de ugyebár egyértelmű hogy az állandó szőrtelenítési módnak miért nem jó, ezért nagyon ritkán használom.
Ti mit tesztek hogy ezeken az érzékenyebb területeken is sima bőrötök lehessen? Előre is köszi a tanácsokat!16l
"de ugyebár egyértelmű hogy az állandó szőrtelenítési módnak miért nem jó, ezért nagyon ritkán használom"
Mire gondolsz? Ugye nem arra a tévhitre, hogy megerősödik a szőr tőle? Mert az nem igaz, viszont biztosan nem jó megoldás oda.
Ha nem erős szálú ezeken a területeken a szőröd, akkor csak szőkítsd ki szőkítőporral.
Én felkar, derék, has területén ezt alkalmazom.
A láb, hónalj, intim területeket pedig borotválom.
Nem erősödik tőle, csak szúr, az zavar.:)
Amúgy a szőkítés sajnos nem opció, elég sűrű a hasamon a szőr sajnos, a melleimen pedig túl hosszú. Mint egy jeti.:(
Kaptam nemrég egy ipl szőrtelenítőgépet, de eddig nem mertem használni, mert csak borotválni lehet hozzá a szőrzetet. Szerintetek használna?
Nem szeretnék borostás hassal mászkálni, igaz pöttyössel sem. :D
Van valakinek valami tapasztalata az iplről? Hozzám hasonló sorsú lányok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!