Szőrösebb tipusú lányok! Ti hogyan szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Sajnos elég szőrös vagyok lány létemre, szednem kell a szőrt pl a mellemről és a hasamról is...azonban ezeken a területeken akármivel szőrtelenítek, kpattogok, csúnya lesz a bőröm. Sem a gyantát, sem az epilátort nem bírják, a borotva még elmegy, de ugyebár egyértelmű hogy az állandó szőrtelenítési módnak miért nem jó, ezért nagyon ritkán használom.
Ti mit tesztek hogy ezeken az érzékenyebb területeken is sima bőrötök lehessen? Előre is köszi a tanácsokat!16l
2016. nov. 17. 20:58
11/22 anonim válasza:
Az intimgyantát próbáltad már? Én attól nem pattogok ki, csak piros lesz, de hamar el is múlik. Bár én csak bajuszra használom.
12/22 anonim válasza:
Nekem is kb. olyan mint a képen. Én borotválom,de csak alkalmanként. 17l
13/22 anonim válasza:
Mellet gyantázni, epilálni?? Azt hiszem szörnyet halok mindjárt...
14/22 A kérdező kommentje:
Valamivel szőrteleníteni kell.xD
2016. nov. 18. 18:57
15/22 anonim válasza:
Nekem is legalább ennyire szőrös a hadam, én borotválni szoktam, de csak akkor ha más emberek is látják. Amúgy meg meg szoktam hagyni. 17l
16/22 anonim válasza:
Voltál már dokinál? Nekem is majdnem ilyen, bár ennél jobb egy fokkal, és kiderült, hogy inzulinrezisztencia okozza ezt a tünetet (is)... írj rám nyugodtan, veled egykorú vagyok :)
17/22 anonim válasza:
Én is az IPL szőrtelenítőt akartam ajánlani....neked tényleg van, és nem is használod??? Én most egy olyanra gyűjtök, mert már nagyon elegem van az epilálásból, valami tartósabbat szeretnék. Igaz, hogy borotválni kell, de csak eleinte, ha minden igaz pár hónap után már csak elég lesz maga az ipl, és azt is elég pár hetente használni, annyira megritkítja a szőrt. Szerintem próbáld ki bátran, és meglátod, hogy fél éven belül jobb lesz, addig meg türelem ;)
18/22 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál, a tsh hormonom lett kicsit magas, más hormonok rendben voltak, ezért nem vizsgáltak tovább.
Lehet belevágok akkor az iplbe..:)
2016. nov. 18. 20:41
19/22 anonim válasza:
Én ajánlom a kozmetikust. Szépen legyantázza és sokáig le van a gondod vele. Első pár alkalom fáj csak! Kozmetikus tanuló vagyok és szép eredményeket látok :)
20/22 A kérdező kommentje:
Nem az eredménnyel van baj. Hanem a vékonyszálú beszakadó szőrökkel, és a kipattogással, szőrbenövéssel.:/
2016. nov. 18. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!