Minden bőrgyógyász ilyen idióta v csak én fogom ki ezeket?
Figyelt kérdés
Pattanások miatt 5 éve járok bőrgyógyászhoz (18F). EZ idő alatt már 2-n túlléptem és most a jelenlegi a 3. bőrgyógyászom. Folyamat havonta járok csinálok beveszek mindent ahogy mond, eleinte gyenge szerektől kezdve már fél éves antibiotikum kúrát is végigcsintam már de kb semmi javulás. (arról ne is beszéljünk h 1 alkalomért benyelnek egy 10-est). Én nem vagyok orvos nem is leszek, de egyszerűen nem fogom fel h mi a ge***** ért nem küld laborba végeztet el 1241 tesztet és akkor szépen látná, hogy miből hiányos a bőröm v nemtom és úgy kezelne nem pedig sorban irogatja fel a gyógyszereket.2017. máj. 2. 22:55
11/14 anonim 

válasza:

Szia! Én is a problémás bőröm miatt voltam bőrgyógyásznál.Két krémet írt föl egyenként 4000 forintért.Elhasználtam őket,semmi változás.Azt azért még hozzátenném,hogy rá se nézett az arcomra! A vizsgálatért pedig elkért laza 15.000 forintot.Hát köszönöm!
12/14 anonim válasza:
Én a jó múltkor voltam bőrgyógyásznál a pattanásaim miatt,de többet tuti nem megyek. Még csak meg sem vizsgálta közelebbről az arcomat,csak rám nézett és felírt egy jó drága krémet.
13/14 anonim 

válasza:

Teafaolaj!!! Olvass utána! Segiteni fog!
14/14 anonim válasza:
Még csak 2x voltam bőrgyógyászánál, pattanások és fejbőr gyulladás miatt. Konkrétan meg se vizsgált, még csak rá sem nézett a fejemre, úgy írta fel a cuccokat. Ők is csak orvosok: a tünetmentes emberekből nem élnének meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!