Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem visz bőrgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
csupa pattanásos a hátam :( de anya nem akar elvinni a bőrgyógyászhoz. Vett valami dalacin oldatot a gyógyszertárban hogy az majd segít de sem segített. Én meg nem veszek fel trikót meg nyitott felsőt hogy mások ne lássák.. Most mit tehetnék?

2017. ápr. 4. 21:29
 1/5 anonim válasza:
0%

Ha kamasz vagy, akkor hiába mész bőrgyógyászhoz, ilyen lesz, amíg ki nem "növöd".

Nekem az arcom volt csupa pattanás 14 éves koromban.

2 év múlva már kicsit sem volt olyan.

2017. ápr. 4. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyedül nem tudsz elmenni? Tán nincs lábad?
2017. ápr. 4. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
dermofil pasztat vegyel a dm ben vagy rossman. Nekem. Az egesz hatam nyakam mellkasom tiszta pattanas volt. Ismerosomnek meg az a gyulladt akne jellege nekem kicsi apro szeru de mindkettonknek masfel het alatt teljesen eltunt. Nagyom nagyon jo. A dalacin nekem sose segitett csak kiszaritotta. Bekened a dermofillal estere es csak reggel mosdd le en ugy csinaltam
2017. ápr. 5. 11:20
 4/5 anonim válasza:
sziasztok engem az érdekelne, hogy ez a dermofil paszta arcon lévő pattanásokra is ennyire hatásos-e? :) kb 12 éves korom óta pattanásos vagyok, nem eszméletlenül durván, de mindig van vagy 3-6 az arcomon...(20/L), egész család zsíros bőrű, nem igazán nőtte ki senki a korral. ilyenkor is segíthet? tudom, hogy genetika, de azért szeretnék változtatni
2017. máj. 2. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolso, nem olyan draga egy hatalmas tegely 100 forint de eleg egy evig kb. Probald ki szerintem. Nekem tenyleg megoldott minden problemat. Nagyon szarit viszont. De hat ez a lenyeg:D
2017. máj. 30. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!