Nagyon sok pattanás van az arcomon és nem javul, érdemes elmennem bőrgyógyászhoz?
2 éve járok kozmetikushoz. Az első kozmetikusom nagyon elrontotta a bőröm, nem tisztította rendesen és csak csúnyább lett. 1 éve váltottam. A mostani kozmetikusomhoz nagyon szépen rendbe tudta hozni, de nyár óta történt valami, egyre több van és nagyon zavar. Javasolt egy gyógyszert, nem igazán értek hozzá, de nem antibiotikum, és nem is hormon dolog. Bocsánat, hogy nem tudom rendesen kifejezni magam, de tényleg nem tudok sokat ezekről a dolgokról.. :/ Az a helyzet, hogy utána néztem (isotretinoin), de nem olvastam túl jókat róla. Esetleg van, aki hasonló helyzetben volt? Érdemes elmennem bőrgyógyászhoz? Nem igazán szeretem a gyógyszereket. Szoktak felírni krémeket is, vagy hasonlót?
És bármilyen hasznos tippet elfogadok. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!