Érdemes ezért kozmetikushoz menni?
Hát nem tudom,hogy az itteni válaszolóknak milyen a kozmetikusok,de az biztos,hogy én nem tudom úgy kitiszítani az arcom,mint a kozmetikus.
Arctisztítás után 1-2 napig elég csúnya lesz a bőröm,de miután megnyugszik szép tiszta lesz. Nekem használ,pár havonta szoktam menni (a kozmetikusom azt mondta gyakrabban nem is ajánlott) és nekem sokat jelent.
Nyilván itthon is csinálom a heti egy arcmaszk,radír,gözölést..minden nap tisztítom,tonikozom,hidratálom,de mindez a folyamat sokkal látványosabb,ha közben járok kozmetikushoz is.
Ehhez kell találni egy jó kozmetikust,akinek meg van a kellő tudása,nem sajnálja a jó minőségű termékeket és nem horribilis árakon dolgozik. Nekem 3500-4000ft között szokott lenni egy kezelés,de ez majd 2,5 óra hossza.
Kb 6.kozmetikusban találtam meg az 'igazit'..de a lényeg,hogy megtaláltam.
Szerintem legalább egyszer érdemes elmenni és tanácsokat kérni. Csomó barátnőm van aki össze-vissza nyomkodja a pattanásait/miteszereit ,mert,hogy ők tudják ,hogy kell..aztán csodálkoznak,hogy heges marad,begyullad vagy másnapra kijön még minimum 5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!