Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a SOTRET kapszulával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Javulás, milyen a hatása, tényleg hat? Tartós? Mennyi idő után érzékelhető? Mellékhatások?
2010. máj. 15. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Én szedtem 8 hónapig, általában mindenkinek 8-10 hónapig szokták felírni. Nekem nem hatott, de ismerek olyanokat akiknek pár hónap után eltűnt minden, de sajnos ez csak addig tart amíg szeded, után általában visszatérnek a panaszok, mert a kiváltó ok ezzel nem szűnik meg. Ilyenkor jön még 1 kúra, ami rövidebb, aztán abbahagyod és megint kezdődik elölről. Rettenetesen ki fog száradni a szád, nekem vérzett az ajkam minden nap, be is gennyesedett, hiába kentem. Néha zavarta a látásom, szoliba, napra nem lehet menni, mert tele leszel biros folttal és jól le is égsz, ezért nem szokták nyárra felírni. Inni lehet mellette, hiába mondják, h nem, vérvételre járni kell közben, bár nekem napi 40mg mellett is teljesen jó volt minden eredményem.

Ha valamire még kíváncsi vagy nyugodtan írj ide!:)

2010. máj. 15. 12:29
 2/9 A kérdező kommentje:

először is köszi a választ, én a második hónapban vagyok (mmint a szedéssel) és javulást látok (bár nem durva amúgy sem az arcom), mellékhatás nagyon csekély nálam, alig szárad a szám, most voltam vérvételen és minden rendben, az egyik adat kicsit magasabb a kelleténél.

attól tartok csak, hogy ahogy te is írtad, utána visszajöhet és tudsz valamit a terhességgel kapcsolatosan? Úgy értem, hogy ha abbahagyom majd, egy jó néhány évvel később teherbe esnék már nem lenne baja a babának? (még csak 18 vagyok)

2010. máj. 15. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a bőrgyógyász, h legalább 2 évet várni kell majd a gyerekkel, h biztosan ne legyen semmi baj, bár ő nagyon alapos és szerintem kicsit túldramatizálja a dolgot, mert azt mondta, h ő lányoknak sosem írná fel(nekem először nem ő írta fel, csak váltottam)amíg nem szültek. Tényleg számíts rá, h visszafognak jönni, eddig bárkivel beszéltem mindenkinek visszajött:S Kenceficéket nem próbáltál? Zinerytet és társait? Fogamzásgátlót szedsz mellé?
2010. máj. 15. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Skinoren krémet használok mellé, és tényleg tök jól halványítja a pirosságokat. Van fogamzásgátlóm, de a következő 6-7 évben nem tervezek még babát, csak tényleg remélem, hogy rendesen kiürül, ez az egyetlen félelmem, hogy nehogy miattam baja legyen majd a babának.
2010. máj. 15. 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:
ha nem tolakodó megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? 1ébként reményeim szerint azért már 1-2 év múlva a hormonháztartásom beállása miatt nem fog jönni több patti. Neked most milyen az arcod? Javult valamit?
2010. máj. 15. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, mióta abbahagytam nem jönnek elő olyan durvák, de tiszta zsíros az arcom, pedig elég drága gyógyszertári lemosót,tonikot és krémet használok, úgyh biztos vissza fognak jönni,de soha többet nem szedném. Amúgy áprilisban hagytam abba és már zsíros:S Szerintem a gyerek miatt ne aggódj, addigra kiürül:)
2010. máj. 15. 15:23
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a tapasztalatot :)
2010. máj. 15. 16:36
 8/9 Xebay válasza:
Én 2 hétig szedtem nem szárat aynira a szám. volt haverom aki fél évig szedte és csak 1 herpesz jött ki neki semmi több. Jó gyógyszer. Amúgy meg 18-20 év körül amúgy is eltünnke a patttanások nekem már most sincs anyi rajta igen kevés. 15 éves vagyyok. Szedem még egy fél évig és mar semmi nem lesz.
2011. aug. 8. 17:22
 9/9 anonim válasza:

Hű nekem nagyon-nagyon zsíros és pattanásos volt a bőröm. Nekem szerencsére bevált. Öt hónapig szedtem, és mindent eltüntetett.. Talán az volt a rossz, hogy nagyon szárította a számat, meg állandóan vérzett az orrom. De túl lehet élni.. Már nem szedem kb 3 hónapja, azóta néha jön pár pattanás de nem vészes. Remélem nem lesz olyan soha többet az arcom, mint amilyen volt..

Szóval én nyugodt szívvel ajánlom.. :)

2012. júl. 23. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!