Milyen tapasztalataitok vannak a SOTRET kapszulával kapcsolatban?
Szia! Én szedtem 8 hónapig, általában mindenkinek 8-10 hónapig szokták felírni. Nekem nem hatott, de ismerek olyanokat akiknek pár hónap után eltűnt minden, de sajnos ez csak addig tart amíg szeded, után általában visszatérnek a panaszok, mert a kiváltó ok ezzel nem szűnik meg. Ilyenkor jön még 1 kúra, ami rövidebb, aztán abbahagyod és megint kezdődik elölről. Rettenetesen ki fog száradni a szád, nekem vérzett az ajkam minden nap, be is gennyesedett, hiába kentem. Néha zavarta a látásom, szoliba, napra nem lehet menni, mert tele leszel biros folttal és jól le is égsz, ezért nem szokták nyárra felírni. Inni lehet mellette, hiába mondják, h nem, vérvételre járni kell közben, bár nekem napi 40mg mellett is teljesen jó volt minden eredményem.
Ha valamire még kíváncsi vagy nyugodtan írj ide!:)
először is köszi a választ, én a második hónapban vagyok (mmint a szedéssel) és javulást látok (bár nem durva amúgy sem az arcom), mellékhatás nagyon csekély nálam, alig szárad a szám, most voltam vérvételen és minden rendben, az egyik adat kicsit magasabb a kelleténél.
attól tartok csak, hogy ahogy te is írtad, utána visszajöhet és tudsz valamit a terhességgel kapcsolatosan? Úgy értem, hogy ha abbahagyom majd, egy jó néhány évvel később teherbe esnék már nem lenne baja a babának? (még csak 18 vagyok)
Hű nekem nagyon-nagyon zsíros és pattanásos volt a bőröm. Nekem szerencsére bevált. Öt hónapig szedtem, és mindent eltüntetett.. Talán az volt a rossz, hogy nagyon szárította a számat, meg állandóan vérzett az orrom. De túl lehet élni.. Már nem szedem kb 3 hónapja, azóta néha jön pár pattanás de nem vészes. Remélem nem lesz olyan soha többet az arcom, mint amilyen volt..
Szóval én nyugodt szívvel ajánlom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!