Milyen tapasztalataitok vannak az Aqua vérehulló fecskefű krémmel kapcsolatban? Valakinek eltűntette már a szemölcsét?
Figyelt kérdés
csak mert kicsit gyanús, hogy tizedannyiba kerül, mint másik ecsetelős vérehulló fecskefű készítmények, de ha hatásos, akkor inkább ezt venném.
itt van róla kép:
2011. máj. 15. 16:01
1/5 anonim válasza:
Olcsóbb és hatásosabb, ha elmész börgyógyászhoz, aki kb, két perc alatt lefagyasztja. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen.
Kenegethetsz rá ilyen vackokat, de ha pl. vírusos, akkor elég könnyen elszaporodhat.
2/5 anonim válasza:
Ezt még nem próbáltam, de az Aqua termékek nagyon jók, nekem csalános, banános és tinikrémem van, olcsó és megéri. Minimalista csomagolás + nem kell megfizetni a márkanevet - ennyi a titok.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 2.válaszoló, akkor kipróbálom :)
1: próbáltuk már fagyasztással, és nem vírusos.
2011. máj. 16. 12:14
4/5 anonim válasza:
Ha fagyasztással is visszanő, szikszalaggal zárd le a szemölcsöt egy hétre!Komolyan hatásos!!Próbáld ki:)Orvostól tudom
5/5 A kérdező kommentje:
haha! amúgy nem visszanőtt, el sem múlt tőle..
2011. máj. 17. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!