Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak az Aqua vérehulló fecskefű krémmel kapcsolatban? Valakinek eltűntette már a szemölcsét?

Figyelt kérdés

csak mert kicsit gyanús, hogy tizedannyiba kerül, mint másik ecsetelős vérehulló fecskefű készítmények, de ha hatásos, akkor inkább ezt venném.

itt van róla kép:

[link]

2011. máj. 15. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Olcsóbb és hatásosabb, ha elmész börgyógyászhoz, aki kb, két perc alatt lefagyasztja. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen.

Kenegethetsz rá ilyen vackokat, de ha pl. vírusos, akkor elég könnyen elszaporodhat.

2011. máj. 15. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt még nem próbáltam, de az Aqua termékek nagyon jók, nekem csalános, banános és tinikrémem van, olcsó és megéri. Minimalista csomagolás + nem kell megfizetni a márkanevet - ennyi a titok.
2011. máj. 15. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen 2.válaszoló, akkor kipróbálom :)

1: próbáltuk már fagyasztással, és nem vírusos.

2011. máj. 16. 12:14
 4/5 anonim válasza:
Ha fagyasztással is visszanő, szikszalaggal zárd le a szemölcsöt egy hétre!Komolyan hatásos!!Próbáld ki:)Orvostól tudom
2011. máj. 17. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
haha! amúgy nem visszanőtt, el sem múlt tőle..
2011. máj. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!