Milyen tapasztalataitok vannak az Elséve samponokkal kapcsolatban?
Sampont akarok váltani,és hát eléggé dícsérik a környezetemben,és kiváncsi vagyok,hogy kinek mennnyire vállt be.
+ iszonyú rossz minőségű,dús,száraz,fénytelen hajam van :S
melyik a másik ?:)
Én az elsevet csak úgy megvettem annó, mert 'úú tükörfény hosszú hajra dejó' :D Jó volt az illata, árba is jó volt és meg is vagyok vele elégedve :D
Énis tükörfény sampont és balzsamot használok, és csak ajánlani tudom. Olyan hajam van, ami kb rasztásodik, de ezzel a balzsammal meg lehetett szelidíteni, teljesen ki tudom fésülni és nem is gubancolódik annyira utána. Én nagyon szeretem. A hajam pedig nagyon szép tényleg fényes és egészséges tőle...
(Nem tudom mi a másik, amin még hezitálsz, de még a nivea ugyanilyen hajfényesítő samponja vált be, plusz pantene-ből volt még valami kék, de annál az előbbiek jobbak. Amit nem ajánlok az a gliss kur, herbal essences, és amit nagyon nem az a fructis...)
A Pantenekről nincs tapasztalatom. A baba szerintem jó, nem zsírosodik annyira és ápolja a hajat. Apum használta sokáig mert neki száraz a haja.
Gliss Kur-t tényleg ne :S Nekem a lila- egyenesítő kiszedte a színt a hajamból, és nagyon szárította.
Én most avonosat is használok, az is lutri volt, kipróbálni vettem és jó!
A legújabb a Schauma szupergyümölcs - ezt a Pennybe láttam meg, hogy 2volt összecsomagolva 700Ft-ért. Megvettem mert száraz durva tapintású hajra van és csodákra képes!! :D Régen használtam tőlük a sárga Schauma Intenzív Olaj-at az is jó volt. De ennek olyan illata van mint amit kiskoromba anyukám használt a hajamra a Schauma Kids.
Hát a Baba kilőve. Ez a Pantene,ahogy itt olvastam róla egy kérdést,hát a válaszolók nagyon nem voltak vele megelégedve.. Persze tudom,hogy ez egyénfüggő,de szerintem ez is kilőve.
Amúgy ez az új Schauma tényleg nagyon jó? :O Mert nekem száraz hajra való kéne. Nagyon sérült hajam van,semmi tartása sincsen,és hát száraz.. Nem tudom,lehet kifogom próbálni és most nagyon kiábrándítottatok a Gliss Kurral.. Valószinű azt nem fogok használni.. Egyébként én már használtam GKt,nem kiöblítendő hajbalzsamot,2 fajtát is,de semmit sem használt..
Schauma tényleg jó. Hát nekem is ugye mivel hosszú - nehéz, a vége szárad (mert még vasalom is hetente 2x amikor megmosom, L'oreaalos hajegyesnítős hővédős cuccal :D). Ezzel nincs gondom mióta ezt használom, alig szárad, a színe is fényes és élénk. Beleszerettem :)
Ezzel ha úgy szárítom hogy előredőlök és alulról szárítom a hajam hatalmas sörényt tudok csinálni :D
Ó,de nekem nem kell hatalmas sörény,van nekem anélkül is! :D Olyan dús hajam van,meg annyi sok,hogy húú.. Csak sajnos még nem találták fel a sampont ami hajdúsítás csökkentésére van.. Bezzeg a polcok televannak a vékonyszálú lányok örömére,a dúsító samponokkal.. Mi meg dúshajúak.. ccc ..
Egyébként valószinű megveszem majd akkor ezt a sampont. Egyébként nem tudom számít-e,de ezelőtt Pantene-t használtam korpásodás ellenit,mivel régebben nagyon korpás volt a hajam,de ez segített. És már vagy egy éve ezt használom,és váltani akarok.
Amúgy ha nem fog bevállni a Schauma,akkor kipróbálom ezt a tükörfény Elséve-t! :)
+ A sampon akkor már megvan,és milyen hajbalzsamot vegyek szerinted? Ennek a hajbalzsam párját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!