Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak az Elséve samponokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sampont akarok váltani,és hát eléggé dícsérik a környezetemben,és kiváncsi vagyok,hogy kinek mennnyire vállt be.

+ iszonyú rossz minőségű,dús,száraz,fénytelen hajam van :S

2011. ápr. 30. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaj kicsit félreérthetően írtam :D Az csak az én szárítási módszerem hogy vasaláskor ne legyen lenyalt hatású. Ezek szépen kisimították, és nem lesz olyan szálló szálkás kezelhetetlen.

Az Elseve-hez a párját úgy igazi a hatás ;)

A Szupergyümölcshöz (ilyen bordóslila a csomagolás) nincs tudtom szerint balzsam még. Remélem lesz :D Ahhoz vettem a rossmanba egy egyszerű saját márkás balzsamon asszem 500ml és 399ft. Picit tovább kell rajtahagyni annyi ez elfogyott és az avonosat használom :D Abból is a hosszú hajra valót.

Uh kész litániákat írok neked :$ bocsánat.

2011. ápr. 30. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a babától viszketett a fejem, az nagyon nem jó. Gliss Kur nekem is szárította a hajam. Szerintem mindenképpen az elseve a legjobb, vagy ha schauma, akkor van egy lila csomagolású, szerintem az nem szupergyümőlcs, de annak a balzsama nem, inkább csak a sampon volt jobb. Viszont az elseve-nek a közelébe sem volt, csak anyukám ezt használja, és amikor nála voltam néha, akkor ezzel mostam hajat...
2011. ápr. 30. 22:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Ó,semmi gond,legalább meg tudom,mi a legideálisabb.. Egyébként a GK-tól mostmár én is tartok,a nővérem használt olyat,de elsem használta mindet,állítólag olyan rossz volt.

Számításba van véve a Syoss is,de szerintem marad az Elséve,és keresek hozzá egy megfelelő hajbalzsamot! Azért köszönöm szépen! :)

2011. máj. 1. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!