Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék még a hajam...

Mit tehetnék még a hajam egészsége érdekében?

Figyelt kérdés

Szedek rá vitamint, revalidot.

Alpecin koffeines sampont használok, szilikon mentes.

Használok rá hajpakolást, kallos tejproteinest. (Igen tudom hogy tartalmaz szilikont, de eddig még nem találtam menteset.)

Balzsamot ami ugy szint szilikonmentes.

Kokuszzsirt-olajat.

Hajvegapolot, hajvegapoloolajat.

Nem szaritom tul nagy hofokon.

Nem vasalom.

Egy ideje nem festem.

De meg is ugy erzem hogy ez a par cucc keves az en hajamnak.

Alapbol dus es vastag szalu.

Szerintetek?

2017. ápr. 23. 23:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem egyaltalan nem szarit az alpecin, szerintem ez csak azoknal van akik minden nap mossak vele a hajukat. En meg azert max 3-5 naponta mosok hajat mert amugy kenyeret lehetne kenni a hajamrol ha 1-2 naponta mosnam.

Rajottem hogy az avonos hajvegapoloszerumommal van a baj, rakas szerencsetlenseg. Es pantene, syoss elott egy olcso szilikonmentes sampont hasznaltam baleasat, viszont miutan kiakartam probalni a pantent megvettem es azutan katasztofa lett a hajam. Osszeragadt, nem tudtam kifesulni sem. Persze elhasznaltam aztan jott a syoss, egesz jo volt csak gyorsabban zsirosodott tole meg nem ereztem frissnek a hajam. Es most hogy levagattam a hajambol egy nagy csomot, az eltoredezett vegeket ugyse lehetett volna azzal mar mikezdeni olvastam az alpecinrol es hat megvettem. Azota hasznalom, es nekem nagyon jo. Persze a hajnoveszto hatasaban nem merek hinni. De kevesebb hajam hullik miota vele mosom es napokig kitolom a hajmosast.

Es igen kedves utolso!

Nem egyszerre kenem ezeket fel, akkor szerintem hajam se lenne mar. :D

2017. ápr. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!