Mit tehetek a hajam egeszsege erdekeben?
Mar egy ideje probalok atterni az egeszseges, zold eletmodra, viszont a hajamat egyszeruen nem tudom rendbe rakni.
Soha nem festettem, egy idoben meg a hajszaritozast is egy az egyben megszuntettem, nemhogy a hajformazast, azonban tovabbra is szaraz es toredezett, mig felul hamar zsirosodik.
Egy ideje mar bio ricinus olajjal kenem, viszont szivesen fogadnam a jartasabb olvasok otleteit.
Most a fodraszom allit elo kivizsgalas alapjan kulon az en fejboromnek megfelelo kremet az altala adott sampon melle es ket naponta kell vele hajat mosnom.
Ez sokat segitett mar a kiindulo allapotomon, viszont horror osszegekbe kerul havi szinten (kb 15-20.000 ft/ho ami egy fizetessel nem rendelkezo diaknak eleg megterhelo) ezert is keresek uj lehetosegeket, mint pl a szodabikarboba.
Viszont ezzel szemben sincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!