A mai nap voltam a nőgyógyászati vizsgálat eredményeimért. Találtak kettő fajta coccust nálam. Lehet ezektől a baciktól szexelni, vagy a párom egészsége érdekében hanyagoljuk?
Sajnos nem!
A canesten hatóanyaga speciálisan gombákra hat, a coccusok viszont baktériumok, szóval rájuk nem hat.
ugyan az amit te kapsz. Ha nálad kiírtja a bacit akkor nála is.
Szerintem kb. egy hetet kéne kibírnotok, ez olyan nehéz az egészség érdekében?
Havi jó ha egyszer látjuk egymást. Én Pesten lakom Ő Debrecenben. Távkapcsolat...
Ezek a coccusok mitől alakulhatnak ki? Soha nem volt ilyen problémám. Talán a párom hűtlensége is okozhatja?
Így már értem miért sürgető a probléma. Gumit használjatok mindenképp, ha mégis sor kerül rá!
Ezeket a bacilusokat is, mint a többi hüvelyfertőzést összeszedheted szinte bárhol. Akár munkahelyi (iskolai, kollégiumi) WC-ben, ha jársz úszni, vagy medencés strandra akkor az megint egy fokozott kockázat, és igen a párod is hozhatta.
A bugyikat, törölközőket stb. célszerű ilyenkor főzőmosással mosni, nehogy visszafertőzd saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!