Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mai nap voltam a nőgyógyásza...

Borzos Kutya kérdése:

A mai nap voltam a nőgyógyászati vizsgálat eredményeimért. Találtak kettő fajta coccust nálam. Lehet ezektől a baciktól szexelni, vagy a párom egészsége érdekében hanyagoljuk?

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Egészsége érdekében húzzon gumióvszert. Bár, a férfiakat nem minden betegíti meg, meg általában tünetmentesek náluk egyes fertőzések is. A nők fogékonyabbak mindenre, mivel náluk felsőbb szervekbe is átvándorolnak a kórokozók.
2014. jún. 26. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne mellékes milyen coccust találtak, de igaziból mindegy is, mert ha a párodnak nem is lesznek tünetei,még rajta átvészelheti a baci a gyógyszerszedésedet, aztán ha már nem szedsz gyógyszert akkor szépen visszakapod, és kezdőzhet az egész elölről...
2014. jún. 26. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha a páromat bekenem előtte Canesten krémmel az ad egyfajta védettséget?
2014. jún. 26. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem!

A canesten hatóanyaga speciálisan gombákra hat, a coccusok viszont baktériumok, szóval rájuk nem hat.

2014. jún. 26. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
De tegyük fel, hogy "hordozó" lesz. Ez ellen tehetünk valamit? Van gyógyszer rá?
2014. jún. 26. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:

ugyan az amit te kapsz. Ha nálad kiírtja a bacit akkor nála is.

Szerintem kb. egy hetet kéne kibírnotok, ez olyan nehéz az egészség érdekében?

2014. jún. 26. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Havi jó ha egyszer látjuk egymást. Én Pesten lakom Ő Debrecenben. Távkapcsolat...

Ezek a coccusok mitől alakulhatnak ki? Soha nem volt ilyen problémám. Talán a párom hűtlensége is okozhatja?

2014. jún. 26. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Így már értem miért sürgető a probléma. Gumit használjatok mindenképp, ha mégis sor kerül rá!

Ezeket a bacilusokat is, mint a többi hüvelyfertőzést összeszedheted szinte bárhol. Akár munkahelyi (iskolai, kollégiumi) WC-ben, ha jársz úszni, vagy medencés strandra akkor az megint egy fokozott kockázat, és igen a párod is hozhatta.

A bugyikat, törölközőket stb. célszerű ilyenkor főzőmosással mosni, nehogy visszafertőzd saját magadat.

2014. jún. 27. 11:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél! Köszi szépen! :)
2014. jún. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!