Egy pontban kihullott a hajam. Lány vagyok! Mit tehetnék?
Vékonyszálú hajam van, évek óta festem. Mostanában szőkével, a legutóbbi festés kb másfél hete volt, palette-tel. Azt éreztem, hogy annyira nem szerette a hajam, a festéssel magával még nem volt gond, de a hamvasitás után nagyon húzódott és égett a fejböröm, elég kellemetlen volt. Ma észrevettem, hogy van egy 3-4 mm átmérőjű kopasz folt a fejemen. Körülötte mindenhol látszik a szőke hajszálaimon az apró sötét lenövés, de a foltból nem jön ki egy sötét sörte sem, vagyis én arra következtettem, hogy ami ott volt, az kihullott.
Lehet a hajfestéstöl? Most nagyon megijedtem, szerintem ha lenö a hajam, visszafestem az eredetire és nem nyúlok hozzá többet.
Van esély rá, hogy nőjön még ott is hajam? Vagy most már örökre úgy marad? Nagyon el vagyok keseredve, összefogott hajjal még látszik is ..
21/l
Az utóbbi időben pont végre egyre szebb lett,már nem vékonyodott el a vége, nem tört annyira és mintha több is lett volna. Anno a ricinusolajjal voltak probálkozásaim, s habár másoknak segített, nekem teljesen agyonvágta a hajam, nem nőtt, tört, évekig tartott, mire kiheverte.
Úgyhogy ez most elég váratlanul ért, főleg, hogy alig hullik a hajam fésülködésnél és hajmosásnál is, pár szál maximum.
Én is rengeteget festettem a hajam:D nem olyan egészséges mint volt de viszont ami nagyon idegesít, hogy az eredeti hajszínemet sehogy sem tudom visszavarázsolni semmivel. Pár hónap után kikopik... Szóóóval én nyáron leborotválom az egészet, aztán soha az egész életembe nem nyúlok hozzá festékkel tervem szerint semmivel(hajvasaló.stb):DDDdd
yoloxxdd egyszer kopasznak is kell lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!