Újra hosszú és dús hajat szeretnék, mit tehetnék? 😔
Mivel erős hiánybetegség miatt kezdett tönkremenni én első körben vitamint ajánlanék. Nekem bevált a kovaföld kapszula, a DM-es das gesunde haar vital komplex és A-Z depo(a vas tablettát is tudom ajánlani tőlük).
Viszont érdemes lenne elmenni orvoshoz(teljes vérkép+hormonok), hogy okozott-e az anorexia ebben kárt.
Az étkezésre is figyelj oda. Legyen változatos és fehérjében gazdag(de azért módjával mert a túl sok fehérje ki tudja csinálni a veséket).
A hajápolást meg ne hanyagold el. Pár havonta vagy ha már érzed, hogy csomós, nehezen fésülhető vágass belőle picit.
Mindegy mit használsz külsőleg,he belsőleg hiányt szenved a tested vitaminokban és ásványi anyagokban. Próbálkozz egy jó alapvitaminnal és mellé javaslom a Biovanne kapszulát ligetszépe olajjal. Az egész jó.
És egyél,hogy erősödj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!