Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnek hogy a nyakam es...

Mit tehetnek hogy a nyakam es az arcom szine ne usson el egymastol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az arcom szine sotetebb,mint a nyakam,pedig altaban ez forditva szokott lenni az embereknel. Igy normalisan sminkelni sem tudom magam,mert ami alapozo pl jo lenne az arcom szinehez,az a nyakamhoz tul sotet es ha nem akarom a mellkasomig lekenni,akkor ugy nezek ki,mintki nem tud megfeleloen alapozot valasztani. Raadasul nem csak hogy vilagosabb a nyakam hanem konkretan hofeher,amihez minden alapozo tul sotet,az arcomnak pedig normalis szine van. Az arcom mar most barult ettol a keves napsutestol is,a nyakam meg semmit es ez egyre rosszabb lesz. Vam valami otletetek,mit tehetnek?
2017. ápr. 2. 12:09
 1/1 Sunshinedoll ***** válasza:

Szia! A legtöbb embernek nem egyforma, alapozót pedig mindig anyakad színéhez kell passzítani, így lesz egységes színe az arcnak meg a nyaknak.

Nekem pl az egész testemen sárgás árnyalatú a bőröm, arcomon meg rózsaszínes. Ha rózsaszínes árnyalatú alapozót kennék fel, a sárgás nyakamon úgy nézne ki, mint egy paradicsom :D

Ha nem találsz alapozót a nyakadhoz, akkor esetleg vannak ilyen alapozó világosító, fehér folyadékok, vagy cseppek, nem tudom, több márkának is van már, vagy pedig egy picit bronzosítsd be a nyakad. Az sem gáz, ha nagyon picit sötétebb a nyakadnál, csak ne legyen full nyilvánvaló.

Az arcodra pedig használj fényvédőt, és nem fog barnulni.

2017. ápr. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!