Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen mivel festhetem a...

14 évesen mivel festhetem a hajam?

Figyelt kérdés
Nem igazán szeretném rendes hajfestékkel,mert a lenövés zavarna,meg iskolába sem díjaznák,a szüleim sem engednék és roncsolná a hajamat.Mégis szeretnék egy kis extrát vinni bele a nyári szünetre.Mit javasoltok?A hajspray nekem nem vált be,mert a hajam vége göndör/hullámos és "lepattog"(?) róla.

2017. ápr. 10. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyógynövény boltban lehet kapni Henna márkájú hajfestékeket. Próbáld ki azzal. Nem lesz annyira tartós mint a többi hajfesték.
2017. ápr. 10. 16:49
 2/3 anonim válasza:

Nekem az első hajfestésem 12 évesen volt, még arra is emlékszem, hogy vörös ombre lett az alja, aztán a 14. születésnapomra lettem szőke, szintén göndör aljú hajjal.

Rengeteg hajszínezőt lehet venni, annyi a titka, hogy ne akkor fesd, amikor megvan (nálam ez nem szokta befolyásolni, bár sok embernél igen).

A Colorista termékeket nagyon dicsérik, de a Rossmannban lehet venni 400forintért hajszínező sampont.

2017. ápr. 19. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺
2017. ápr. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!