Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen festhetem magam?

13 évesen festhetem magam?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és hétköznap suli elött kihúzom a szemem. Szempillaspirált csak alkalmakkor.(farsang, szülinap...) Ez túl korai még, vagy nyugottan csináljam?
2010. febr. 14. 15:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy lány vagy?
2010. febr. 14. 15:15
 2/21 anonim ***** válasza:
Szolidan csinálhatod.
2010. febr. 14. 15:16
 3/21 anonim ***** válasza:
Festheted magad, csak ne meztelenül XD
2010. febr. 14. 15:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok XD és csak vékonyan húzom ki a szemem.
2010. febr. 14. 15:18
 5/21 anonim ***** válasza:

Szerintem festheted nyugodtan , persze még csak szép szolidan.

Én 14 voltam amikor legelőször kifestettem maga :)

2010. febr. 14. 15:22
 6/21 A kérdező kommentje:
meztelenül--> Na ez azért fájt... XD
2010. febr. 14. 15:23
 7/21 anonim ***** válasza:

persze h festheted a hajad :D

én már 12évesen csináltam.^^

végülis éncsak 14évesen kezdtem sminkelni,de szerintem azt is csinálhatod. xd

L/15

2010. febr. 14. 15:46
 8/21 anonim ***** válasza:
miért ne? azt írtad, hogy szolidan akkor nyugodtan :D egy 18 évesnek sem áll jól az agyonfestett arc, akkor nemhogy egy 13 évesnek. :) Egy kis alapozó vagy púder, ha úgy van,de szerintem nem túl fontos... akkor szemceruza, vagy szempillaspirál, meg egy kis szájfény, valami átlátszó.
2010. febr. 14. 16:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha inkább nőnek érzed magad és kevésbé kislánynak, akkor fessed, de csak szolídan! Semmi alapozó és rúzs meg ilyenek. Csak egy pici sötét szemkiemelés, és max szemöldökszedés.

A sminkelés azt a megtévesztő hatást keltheti, hogy nő, felnőtt nő vagy, így a fiúk is úgy fognak rád tekinteni, ami nem előzékenységet fog jelenteni, hanem golyóérettséget! Értsd: Le akarnak majd fektetni, hacsak már most nem így van. Persze a festés esetén ez borítékolható.

Így belekényszeríthetnek helyzetekbe, zaklathatnak, lerib@ncozhat a primitívebbje, és hasonlók.

Egy 13 évesre is lehet szexi tangát húzni, érettnek és nőiesnek beállítani. Lehet olyan fotókat készíteni róla amire felnőttek verhetik a farkukat, de ez egy átverés lenne! (nem mellesleg bűncselekmény is csak példaértéke miatt hozom fel)

Minden felnőtt nőnek, aki vamelyest jól néz ki, kijár egy szexuális szimbólum szerep! Egy nőre nem lehet a szexualitás elhagyása nélkül gondolni, hacsak nem annyira ronda.

Egy fiatal kislányt ilyen szerepbe kényszeríteni, az öltözködésével, vagy a sminkeléssel, egy groteszk képet eredményez, és jobb eséllyel válik a lány hátrányára, mint előnyére.

Bármit is teszel amivel érettségben előrelész, arra készen kell lenned, különben visszaüt!

2010. febr. 14. 16:48
 10/21 anonim ***** válasza:

birom hogy a sminkről van kérdés,de valaki már a szexet is emliti:D

En 13 vagyok,es minden nap suli előtt ; alapozó,barnító,alul lila felül rozsaszin smink,tus..

egyedül spirált nemszoktam :D

2010. febr. 15. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!