13 évesen festhetem magam?
Szerintem festheted nyugodtan , persze még csak szép szolidan.
Én 14 voltam amikor legelőször kifestettem maga :)
persze h festheted a hajad :D
én már 12évesen csináltam.^^
végülis éncsak 14évesen kezdtem sminkelni,de szerintem azt is csinálhatod. xd
L/15
Ha inkább nőnek érzed magad és kevésbé kislánynak, akkor fessed, de csak szolídan! Semmi alapozó és rúzs meg ilyenek. Csak egy pici sötét szemkiemelés, és max szemöldökszedés.
A sminkelés azt a megtévesztő hatást keltheti, hogy nő, felnőtt nő vagy, így a fiúk is úgy fognak rád tekinteni, ami nem előzékenységet fog jelenteni, hanem golyóérettséget! Értsd: Le akarnak majd fektetni, hacsak már most nem így van. Persze a festés esetén ez borítékolható.
Így belekényszeríthetnek helyzetekbe, zaklathatnak, lerib@ncozhat a primitívebbje, és hasonlók.
Egy 13 évesre is lehet szexi tangát húzni, érettnek és nőiesnek beállítani. Lehet olyan fotókat készíteni róla amire felnőttek verhetik a farkukat, de ez egy átverés lenne! (nem mellesleg bűncselekmény is csak példaértéke miatt hozom fel)
Minden felnőtt nőnek, aki vamelyest jól néz ki, kijár egy szexuális szimbólum szerep! Egy nőre nem lehet a szexualitás elhagyása nélkül gondolni, hacsak nem annyira ronda.
Egy fiatal kislányt ilyen szerepbe kényszeríteni, az öltözködésével, vagy a sminkeléssel, egy groteszk képet eredményez, és jobb eséllyel válik a lány hátrányára, mint előnyére.
Bármit is teszel amivel érettségben előrelész, arra készen kell lenned, különben visszaüt!
birom hogy a sminkről van kérdés,de valaki már a szexet is emliti:D
En 13 vagyok,es minden nap suli előtt ; alapozó,barnító,alul lila felül rozsaszin smink,tus..
egyedül spirált nemszoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!